Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Zsibbadó, feszítő lábak, ez...

Zsibbadó, feszítő lábak, ez vizesedés?

Figyelt kérdés
Alig bírok megmaradni az oldalamon,elkezd a combom meg feljebb kicsit fájni,aztán a lábszáram majd a bokám,lábfejem is.Átfordulok,akkor az a felem is.Ha tehetem minden nap tornázok,mászkálok is itthon eleget.Nap végére terhesség előtt is be dagadt a lábam,de így terhesen minthatkevésbé.Napi 2l vizet megiszok.Tegnap éjszakb kezdte így durvábban a fájást.Elötte csak a bal combom.Ez már vizesedés lenne?19 hetes vagyok,eddig kb 3kg-t híztam.
2013. márc. 31. 13:23
 1/4 anonim ***** válasza:
A sipcsontod kozepet nyomd be huvelyk ujjal 3 masodpercig es ha elveszed a kezed es marad a helyen luk akkor igen de ugyanezt a bokacsontnal is csinalhatod vagy labfejnel.. Ne izombol nyomd!
2013. márc. 31. 13:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha marad akkor csalan tea :) vizhajto hatasu. A vizesefes jele feszito nehez lab erzes es mintha szurna a borod, plusz a labdagadas...
2013. márc. 31. 13:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Végülis most nem dagadtak,de zsibbadnak.Igen mintha lenne gödröcske a helyén. :-( Megelőzhetem valahogy,h.rosszabb legyen? Borogatás esetleg?
2013. márc. 31. 13:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Haaat... Nekem azt mondtak fekves, felpolcolas es csalantea.. Nem sokat hasznalt 180as vernyomasom lett a vegere es fulladtam is ezerrel... Csoda hogy nem csattant ki a labam... Pedig nekem is 20 het kornyeken kezdodott... Kitartas! Szoritok hogy jobb legyen... Jatj surun pisi tesztre vefonohoz! A vizesedes valahogy osszefuggesben van toxinokkal de ezt mar nem tudom hogy van... Nekem heti 2 alkalommal kellett menni.
2013. márc. 31. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!