Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vizesedek. Mit tegyek? 37...

Vizesedek. Mit tegyek? 37 hetes vagyok.

Figyelt kérdés

Harmadik baba. A zokni fölött ma estére eléggé bedagadt a lábam. Igaz, ma egy 3 és fél órás autóút is mögöttem van.

Pár napja a kezemen is érzem, hogy dagad. Ma már eléggé szorított a gyűrűm.

Mit kell tenni? Mi "használ" ilyenkor?

Dokimhoz csak pénteken megyek.

2013. márc. 24. 21:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én már két hete vizesedem elég durván. Fogyassz sok vizet és csökkent a kajában a sót, mást nem tudsz tenni:)

33hkm.

2013. márc. 24. 21:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Vérnyomásodat mérted? Egyébként igaz, amit az előző írt: sószegény étrend alkalmazása segíthet.
2013. márc. 24. 21:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Az ujjakon hormonalis eredetü, ez ellen nem nagyon lehet tenni. Ha nagyon zsibbad, mozgatni, felemelni...stb.

A bokamon a zokni vonalanal en is mostanaban vettem eszre olyan esemenyeken, amikor nem tudok kiegyensulyozottan mozogni, pl. egesz delutan ülünk egy rendezvenyen vagy felnapos autoutak.

34 hetes

2013. márc. 24. 21:52
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát, köszi!

Akkor a hosszú autóút nem tett jót. És a hétvégén alig mozogtam. Lényegében nem volt semmi séta. Szinte csak üldögéltem.

Remélem, reggelre jobb lesz.

2013. márc. 24. 22:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Mozgás (legalább napi fél óra kilépősebb séta), lábak felpolcolása üléskor ill. éjszakára, gyümölcsnap.
2013. márc. 25. 04:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Én már a 29. héttől észrevettem, hogy vizesedek :-( Védőnőm sok vizet (eddig is megittam napi 3 litert) só és fűszermentes étkezést javasolt. Emellett én a délutáni pihenéseknél, tv-zésnél felpolcolom a lábam, de van, hogy éjszakai alvásnál is. Amit még javasoltak nekem a heti egy nap gyümölcsnap, de azt nem tartom, mert én minden nap eszek gyümit.
2013. márc. 25. 07:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Igyál sok folyadékot, próbálj meg picit mozogni, és minimálisra csökkentsd a sófogyasztást! Ja, és figyeld a vérnyomásodat!
2013. márc. 25. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!