Tünetek a második elmaradt mensinél? Nektek volt hasonló? Normális az ilyesmi?
Figyelt kérdés
Most jött el a második kimaradt mensim ideje. Kijöttek a pattanásaim, mint mensi előtti nap szokott, görcsölök és láttam egy kis barna nyálkát egy alkalommal tegnap a wc papíron.2013. márc. 30. 22:42
3/9 A kérdező kommentje:
Persze, teszteltem. :) Már az első nemvárt előtt. :) 9 hetes terhes vagyok. :)
Csak most jöttek ezek a görcsök, pattanások, a nyálka, szóval aggódom...
Szerdára van időpontom dokihoz, addigis érdekelnének tapasztalatok, hogy volt-e így más is és ha igen, normális ez?
Persze, ha lenne újra nyálka vagy vér, azonnal mennék az ügyeletre...
2013. márc. 30. 23:00
4/9 anonim válasza:
Van akinek a szervezete "emlékszik" a korábbi ciklusra az első néhány hónapban. Nem valószínű, hogy komoly problémát okozna, főleg hogy nincs erős vérzésed. De azért nem árt, ha az orvosod is tud róla.
5/9 anonim válasza:
Hat, holnap leszek 10 hetes. En az 5. hettol verezgetek, ami alt inkabb szines folyas. A 7. heten volt egy egyszeri piros verzesem, az vegulis nem illik a fenti logikaba. Viszont, 8 hetesen 3 naoif egybefuggoen vereztem, ennek mar teljesen mensi feelingje volt, elmult. Mostanaban jonne a peteeres es most meg tojasfeherjes nyakom van... Erdekes...
7/9 anonim válasza:
jah, es amellett, hogy szedem az utrot...
8/9 anonim válasza:
Velem is ez volt. Pihenj sokat! Én is pihentem, nem csináltam semmi megterhelőt nehogy elmenjen a baba... nagyon megijedtem én is a barnázástól. Most 26 hetes vagyok nem volt semmi probléma.
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat. Már már csak a derékfájás maradt. Remélem, elmúlik ez is. A férjem a tegnapiak előtt sem hagyott semmit csinálni, mióta tudjuk, hogy jön a baba, szóval pihenek. :)
2013. márc. 31. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!