Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudnátok jó Orvost ajánlani...

Tudnátok jó Orvost ajánlani aki a Sote 2 -n dolgozik?

Figyelt kérdés
2013. márc. 30. 16:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Akkor nektek szerencsétek volt vele, én a 22. héten szültem, nem jött be, nem érték el a kollégái sem, úgy hogy tudta hogy elindultam a kórházba. Azon kívűl reggel bejött és kérdezte na mizu??? Ez aztán kedves hozzáállás egy gyermekét elvesztő nőnek vajúdás és iszonyú lelki és testi fájdalmak között. Kontrollra vissza se hívott, elviccelte ezt az egészet, és már másodszor fordult elő. A többit nem írnám le ide, de privátban bárkinek.

De ugye a kérdés az volt kit ajánlanánk, a vélemények megoszlanak, örülök hogy ti nem csalódtatok benne.

2013. ápr. 5. 12:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Igy van! Es nagyon meg is leptel! Mindket lanyom nala szuletett, sot az elso inszeminacios es harom evig molyoltunk mire sikerult.

Nagyon csodalkozom amit irtal, mert mondom nekem a 23. Heten indult be es nem gyozott tepetni hogy benntartsa a lanyt.

Nagyon nagyon sajnalom ami tortent!!!!!!

;(

2013. ápr. 6. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!