Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinél van légszomj, általában...

Akinél van légszomj, általában mikor jelentkezik? Ez normális?

Figyelt kérdés
25 hetes vagyok és már napok óta rám jön, de furcsa, hogy csak este mikor aludni szeretnék. Mintha ülne valaki a mellkasomon, folyamatos enyhe nyomást érzek és nem kapok levegőt. Sehogy nem jó feküdni, kész szenvedés minden elalvás. Halálfélelmem van.. Mit lehet tenni ellene?
2013. márc. 29. 01:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Én 29 hetes vagyok hatalmas pocakkal. :)

Én akkor nem kapok rendesen levegőt, ha ülök.

Olyankor keresek egy olyan pózt amiben jobb.

Nekem az is bevált hogy felteszem a kezem a fejem fölé mintha kicsit nyújtóznék gondolom így egy kis helyet adok a tüdőmnek.

2013. márc. 29. 07:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a te esetedben ez inkább pszichés (stressztől van), nekem is volt ilyen. Próbálj mega lezítani, és ne figyelj oda rá, akkor jobb lesz! :-)
2013. márc. 29. 09:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Mármint próbálj meg lazítani! Bocs a félreírásért!
2013. márc. 29. 09:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia én 26 hetes vagyok, én is lefekvéskor szoktam ilyet érezni, nekem az segített hogy két még egy kispárnát tettem a fejem alá, azóta kettövel alszok és sokkal jobb..
2013. márc. 29. 11:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Én már 35 hetes vagyok. Pár hete kezdődött nálam. Nagyon nehezen viselem, mert szerintem az egyik legrosszabb halál a fulladásos halál. Persze tudom, hogy nem fogok megfulladni, de akkoris rossz érzés. Általában háton fekvéskor jön elő, szóval inkább csak oldalt fekszem. Ha meg más helyzetben jön rám, akkor próbálok nagyokat lélegezni. Sok mindent nem lehet tenni sajnos.
2013. márc. 29. 13:02
 6/6 A kérdező kommentje:
:( Nem jó, hogy nincs ellenszer.. Remélem, hogy nem így telik majd az elkövetkezendő 3 hónapom! Köszi a válaszokat!
2013. márc. 29. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!