Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kombinált, integrált négyes...

Kombinált, integrált négyes teszt?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom ,hogy ezek valószínűség számításon alapuló tesztek.Van így egyáltalán értelme?Első babát várom nem kötekedésből kérdezem csak szeretném tudni,hogy van e értelme megcsináltatni.Hallottam olyat is,hogy rossz eredmény lett de a baba nem is volt beteg...
2013. márc. 28. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen egy része valószínűség számítás de nem csak az. Az integrált teszt 75%osan megbízható-
2013. márc. 28. 18:16
 2/5 anonim ***** válasza:
A kombinált teszt átlagosan 85%-os hatékonysággal szűri ki a Down-kórral sújtott terhességeket, amely 5%-os pozitivitási ráta mellett érhető el. A négyes tesztnél ez 75 %, az integrált tesztnél 94%.
2013. márc. 28. 18:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Az intgrált legpontosabb. A dokim ajánlotta (uh-on minden rendben volt). Megcsináltattuk 25000 Ft-ért. Jött telefon: 1:125-höz pozitív Down kórra. Teljesen kétségbeestem. Mentem amniora. Három hét rettegés után megkaptuk az eredményt: egészséges a babánk. Ha nem csináltattuk volna meg az intgrált tesztet, rengeteg aggódást megspórolunk.
2013. márc. 28. 18:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Olvasd el ezt:

[link]

Down-szindrómára a kombinált pontosabb, de az integrált több mindent mutat.

2013. márc. 28. 20:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Azt irod, hogy valakinek nem is lett beteg. Ez tok jo!

Amugy ez valoszinusegszamitas, tehat 1:xxxxx -hez, hogy ESELYED van beteg barat hordani. (minnel kisebb a szam, annal nagyobb az esely) Ez nem garancia.

Ha ez a teszt megvan, akkor az orvosod latja es mas vizsgalatot is vegeztethet, ha nem tetszik neki a szam.

Szerintem van ertelme megcsinaltatni, mert a sima AFP nem fedi le ugy, mint ezek. Van, ahol a kombinalt teszt ingyenes, van ahol el sem vegzik. Ha van lehetoseged, csinaltass Integraltat -nekem egy arban volt a kombinalttal, igy ezt valasztottam.

1: ultrahang plusz vervetel, majd legalabb 2 het mulva

2: vervetel

osszehasonlitjak es kielemzik a valtozast is.

2013. márc. 28. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!