Annak ellenére, hogy a baba fejecskéje még nincs teljesen leszállva, megindulhat a szülés? 39+2 hetes km
Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 18:02
1/4 anonim válasza:
Első terhességnél általában a gyerek jóval korábban leszáll, mint megindulna a szülés, akár hetekkel előtte. Második és további terhességeknél a baba gyakran már csak a vajúdás megindulása után illeszkedik be, száll le.
2/4 anonim válasza:
Megcáfolnám az első válaszolót! Bármikor beindulhat a szülés, nem attól függ hogy mikor illeszkedik be a feje. Nekem ez a 2. terhességem, 33 hetesen elment a nyákdugóm, baba feje beilleszkedett, hasam nagyon lent van és még egyben vagyunk! 37 hetes vagyok!
3/4 anonim válasza:
Persze hogy beindulhat. Sokan akiknek faros a baba is beindul a szülés, és ott ugye nincs leszállva azaz beilleszkedve a baba feje.
Kitartás! Könnyű szülést!
37 hetes kismami
4/4 anonim válasza:
Én is 39+2 hetes vagyok, de már nagyon várom, hogy megszülessen a fiam. De nekem faros, így a gyomromban van a kis buksija, nem is fog már megfordulni, úgyhogy császárral szülünk, de akkor is beindul a szülés ugyan úgy, mintha természetes úton születne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!