Miért a hüvelyemnél érzem rugdosni a babát? 22hkm!
Figyelt kérdés
Már úgy vagy 2 hete érzem ott lent mintha konkrétan a hüvelyemben mozogna... persze tudom, hogy nem, de nagyon kellemetlen... :( Ti is éreztetek ilyet? Ezt már csak erősebben fogom érezni, vagy ez csak időszakos dolog? Most amúgy farvégű a baba..2013. márc. 27. 14:36
1/6 anonim válasza:
Szia. Ez teljesen normális, nekem is ez volt. Ahogy nő, meg forog majd változik, bár nekem még néha most is van ilyen, de csak néha. 31hkm
2/6 A kérdező kommentje:
Csak azért is kellemetlen, mert olyan mintha kint lenne a fél gyerek a hüvelyemben :D bocsi :D tudom, hogy nincs ott, csak mintha ott matatna, de érzésem is van néha mintha a hólyagomon csücsülne, vagy azt rugdosná... és olyankor szó szerint rohannom kell pisilni..
2013. márc. 27. 14:45
3/6 anonim válasza:
Ilyet én is éreztem, nekem azóta a 33 héten befordult, és a fejével birizgálja a hólyagom. Mondjuk éjjel nem túl kellemes :D Persze neked bőven van helye forgolódnia, majd megfordul ő még többször is :D
39hkm
4/6 A kérdező kommentje:
:D Remélem megfordul hamar mert nagyon rossz érzés :D Eddig kéthetente máshogy feküdt az ultrahangon, szóval szerintem még jó párszor megfog fordulni a lelkem :D
2013. márc. 27. 14:51
5/6 anonim válasza:
Nekem 2szer volt már faros,és 2szer fejvégű,kiváncsian várjuk jövő héten mit fogunk látni :)
6/6 anonim válasza:
Tegnap nekem is ilyeneket csinált a kisfiam, mintha a méhszájamat rugdosta volna..de ki lehetett birni azért. Mára már kicsit feljebb érzem öt, ha sokat vagyok talpon sürgök forgok és keveset ülök vagy fekszem akkor érzem ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!