Van ez az akciojuk, hogy a 17. hetig felaron van a babamozi. Tudom, ehhez semmi nem jar egy nyomtatott foton kivul, de szerintem meg igy is annyira kedvezo az ara, hogy megeri elmennunk es legalabb megnezni hogy minden rendben, es meg hatha az is kiderul mit rejteget a pocaklako. :)
Kerdesem az lenne, hogy mennyire profik az uh-sok, valamint a gepek maguk, illetve milyen egyeb tapasztalataitok vannak veluk kapcsolatban. Minden reszlet erdekelne. Ma megyunk keso este :)
2013. márc. 26. 14:00
1/6 anonim válasza:
Szia! Mi ott voltunk 16 hetesen. Nagy élmény volt a mozi, kaptunk képet is, és már ott kiderült, hogy kisfiú lakik bent:) A hölgy nagyon kedves volt, mindent részletesen elmondott, persze ez csak mozi, de azért mondta, hogy nem lát rendellenességet, és a korának megfelelő a baba. Szóval én elégedett voltam, tényleg ennyi pénzért szerintem megéri:)
Ja, a családom (férjem és két kislányom) egy kanapén ültek a nagy képernyős tv előtt, és ők ott nézték végig:) Élvezték nagyon.
Szia! Én a MiniManó melletti Csodabent-ben voltam, nagyon kedves volt a szonográfus és profi is. Gyönyörű képeket készített! Azonnal kiszúrta a lányom vesemedence tágulatát, (ami aztán sajnos tényleg meg is maradt Neki születése után is), pedig én vizsgálatot nem kértem, csak babamozira mentem.
2013. márc. 26. 14:15
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszaitokat, hat igen, irtak is a honlapon, hogy annak ellenere, hogy nem mericskelik a babat, ha durva fejlodesi rendellenesseget vesznek eszre, azt azert elmondjak. Jajj, nagyon izgulok, nem ertem, az elsoszulottemmel nem voltam ennyire parazos, most meg minden uh elott azon izgulok, hogy csak nehogy valami gond legyen (bar a kombi teszt negativ, a down kort egyenlore kizarhatjuk ugye, dehat van ezer mas) Hajj, amennyire imadom a terhesseget, annyira aggodom is.
2013. márc. 26. 14:23
4/6 anonim válasza:
Megértelek, én is sokkal, de sokkal jobban izgulok, mint az első két terhességemnél, talán azért mert nagyon rosszul kezdődött a terhességem:( De nyugi, minden rendben lesz:) Azért majd számolj be milyen volt:)
2013. márc. 26. 14:25
5/6 anonim válasza:
Velünk ugyan nem volt túl kedves az UH-s, de pontos volt és precíz. Mi inkább a vizsgálat miatt mentünk, hogy biztos minden oké legyen, de persze kaptunk jó kis 4d-s képeket is!!!
Mennék újra, de így a 38. héten nem sok értelme van már...
2013. márc. 26. 15:33
6/6 anonim válasza:
Mi nagyon elégedettek voltunk, nagyon kedves volt az ultrahangos hölgy, és jó volt látni a babát. 16 hetesen voltunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!