Agica27 kérdése:
S. O. S.9 hetes terhesen az oldalamra estem. Lehet baj meg belole?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma a hoban elcsusztam es az oldalamra estem. 9 hetes terhes vagyok. Szerintetek lehet baj? Holnap megyek az orvoshoz. A hasam nem utottem meg csak a konyokom es a terdem. Nem verzek es nem gorcsolok csak neha huzodik a petefeszkem korul. Elore is Koszi!!!2013. márc. 26. 11:28
11/17 A kérdező kommentje:
Szia! Sajnos kiderult hogy a babanak nincs szivhangja. Azota meg is mutottek, de nem az esetol volt.
2013. ápr. 11. 08:22
12/17 anonim válasza:
Előző vagyok...
Sajnálom. :( S hogy érzed magad fizikálisan? Lelkileg nem is kérdem.
13/17 A kérdező kommentje:
Szia! Fizikailag nincsen semmi mar. Kicsit mar tisztul de mar a kellemetlen tunetek kezdenek elmulni szerencsere. Mar varom hogy leteljen a harom honap meg a keddet hogy meglegyen az eredmeny mi volt a gond. Lelkileg....
2013. ápr. 12. 18:16
14/17 anonim válasza:
Szívből sajnálom! A legjobbakat....
15/17 A kérdező kommentje:
Koszi :)
2013. ápr. 15. 14:53
16/17 anonim válasza:
Szia! Nagyon sajnálom ami történt. Nekem is volt ilyen és tudom, hogy borzalmas érzés, az ember azt hiszi, hogy ez most már öröké fog tartani. De nem! Ez az idő is elfog múlni, és ha majd kiderül a probléma akkor kapsz rá gyógyszert, vagy ha nincs is baj csak így alakult akkor pedig néhány hónap és újból babás leszel. Soha nem szabad feladni, és most ebben az időben a legfontosabb, hogy azokkal legyél akik szeretnek és támogatnak. És tényleg hidd el, hogy majd minden jóra fog fordulni! (Bocsánat, hogy így kéretlenül is elmondtam a véleményem, remélem egy picit segítettem!)
17/17 A kérdező kommentje:
Szia! Koszonom, hogy elmondtad. Minden biztatas segit, hogy mas is volt igy es rendbe jott. Koszi
2013. ápr. 16. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!