Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha erősen náthás vagyok és a...

Ha erősen náthás vagyok és a torkom is fáj az ugye nem árt a babának?

Figyelt kérdés
Az orrváladékom már sárgás-zöld, de nem szeretnék semmilyen gyógyszert szedni terhesen. Megfogok gyógyulni gyógyszerek nélkül is?
2013. márc. 26. 08:44
 1/10 anonim ***** válasza:

Algopirint nyugodtan szedhetsz! A láz árt csak a babának.

Van egy 2 éves fiam, és most várom a 2.at :)

2013. márc. 26. 08:45
 2/10 anonim ***** válasza:

Ugyan mi baja lenne egy mezei náthától?

Vegyél be Algopyrint, ha vacakul vagy, szopogatós cuccokat kerüld, emelt C vitamin is mehet.

És miért ne gyógyulnál meg??????

2013. márc. 26. 08:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Reggel-este 500 mg C-vitamin, és rendben leszel hamarosan!
2013. márc. 26. 09:00
 4/10 anonim ***** válasza:

Sok-sok pihenés, sok-sok meleg tea, sok-sok C-vitamin. Nekem sima megfázásnál segített, influenzánál is egyetlen bogyót szedtem be, mert már második napja kínzott a láz és bár első este sikerült levinni, másodjára nem akart sikerülni.

Megértem, hogy nem akarsz gyógyszert szedni, én sem akartam és többet nem is szedtem. Arra vigyázz, hogy ha lázad van, azt nagyon fontos, hogy levidd! Mihamarabbi jobbulást és szép babavárást! :)

2013. márc. 26. 09:09
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia. Én is megfáztam.

Meleg teát iszom mézzel és vettem tengervizes orrsprayt, segít, hogy elviselhetőbbek legyenek az éjszakák.

28 hkm

2013. márc. 26. 09:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha fájna a torkod Stodal szirup jó és homeopátiás. Megfázásra hársfatea nagyon jó. Reggel este C vitamin. Én 3 hétig voltam megfázva terhesen semmi baj nem lett csak a láz veszélyes.Jobbulást!7 hós Kisfiú anyukája
2013. márc. 26. 09:45
 7/10 A kérdező kommentje:
Attól félek, hogy homloküreggyulladásom lesz. Már nagyon fáj a fejem is ha fújom az orromat. A tengervízes spray nem használ, hiába fujom egy hete már, és pihenni nem tudok, mert van már egy 3 évesem itthon. Már két hete beteg vagyok és az allergia is mellé, ezért kétlem, hogy hamarosan gyógyulok ha már két hete tart....Most beszereztem pár homeopátiás cuccot, hátha azok segítenek és köszönö a vlaszokat, veszek be többb c-vitamint is akkor.
2013. márc. 26. 15:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Nincs infralámpád? Ha nincs, próbálj meg valakitől kölcsön kérni, napi 2-3x egy pár percre ha melegíted vele az arcodat, akkor segít megelőzni és kezelni a homloküreggyulladást, kicsi korunktól kezdve ezt használjuk, és bevált.
2013. márc. 26. 18:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem árt! Csak lázad ne legyen!
2013. márc. 26. 20:35
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi nektek is!!!
2013. márc. 26. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!