Miből áll és mennyibe kerül terhességnél az első nőgyógyászati vizsgálat?
Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 10:52
1/4 anonim válasza:
Általában egy rendes vizsgálat és ultrahang.
Minden orvosnál más, annyi mint egyébként a vizsgálat +ultrahang.
2/4 anonim válasza:
Attól függ hol csinálják. Én végig sztkba jártam, ami ingyenes. Az első vizsgálatnál egy ugyanolyan vizsgálat volt, mint egy egyszerű nőgyógyászati vizsgálat, plusz kaptam egy időpontot ultrahangra.
3/4 anonim válasza:
Ha rendelési időben mész teljesen ingyenes. Nekem az első vizsgálatkor hüvelyi uth-ot csinált, megtapogatta kívülről a hasfalam (azaz a méhem), megnyomkodta a melleim, mint egy átlagos rákszűréskor. Ennyi. És kaptam egy kis uth képet, ahol a petefészek látszódott. Ha magánrendelésre mész, akkor a vizsg. hasonlóan alakul, de az ár más vidéken és más Pesten. Vidéken 5 ezer körül van. Érdemesebb kicsit türelmesebbnek lenni, kivárni a sort a rendes rendeléskor.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mindenképpen magánorvoshoz megyek.
2009. szept. 23. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!