Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány gyereketek van? Mennyi a...

Hány gyereketek van? Mennyi a legjobb? (kifejtettem alul, mindenféleképpen olvassátok végig! )

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni hogy hány gyereket szeretnék 3-at nemhinném, mi is 3an vagyunk és nem szeretem mert páratlan szám. Szeretnék több gyereket is, talán 4et de azt nem biztos hogy fogom tudni kivitelezni. Nektek hány gyereketek van/hányat szeretnétek? (azért viszont nem szeretnék sokat, mert a bolyó kezd elszaporodni. Az arányok:

Naponta 360187 kibaba születik és 148348 ember hal meg. Mialatt elolvastad ezt a mondatot, 25 kisbab jött világra. A Föld népessége mindennap 211839 emberrel növekszik. Az emberiség létszáma folyamatosan növekszik - az elmúlt 50 év alatt több mint kétszeresége nőtt.)

2013. márc. 25. 19:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Én most várom a hatodik babámat, és még majd ez után a baba után is szeretnénk egyet vagy kettőt. De ez a mi életünk, a mi körülményeink. A legtöbb ember számára ez felfoghatatlan és érthetetlen, mi viszont így vagyunk boldogok! És lehet, hogy a Föld túlnépesedik, de közben Magyarország népessége pedig folyamatosan csökken!
2013. márc. 26. 16:25
 22/24 A kérdező kommentje:
hát, ez tényleg durva:D én nagy Michael Jackson tisztelő vagyok, ugye a Jackson család is jó sok gyerekes (számszerint 7) volt, mindegyik külön egyéniség, nagy tehetség... És ha Katherine Michael után nem szeretne már több gyereket, Janet-et se ismerné a világ, róla tényleg csak jót lehet mondani minden oldalról:)
2013. márc. 26. 19:50
 23/24 anonim ***** válasza:

En is olyan 15 eves korom kornyeken foglalkoztam ezzel a temaval eloszor, s mar akkor tudtam, hogy egy fiut es egy lanyt szeretnek. Eloszor akartam a fiut, mert mindig is szerettem volna egy batyot es az kimaradt az eletembol. 3 ocsem van, egy noverem es egy hugom. Egy ocsem es a noverem egy apatol es anyatol vagyunk, a hugom apu reszerol, a ket ocsem anyam reszerol. (apuval nottunk fol edestesok). Azt gondoltam, nagyon jo dolog, hogy van tesom, mindig van kivel jatszanom, de en idegileg biztos nem birnek ki kettonel tobbet. Es ezt mar akkor tudtam...helyesen:D Azonkivul tudtam, hogy anyagilag is jobb, ha max 2 van. Az elso gyerekunk mar megvan. Kislany. Most varom a kistesot. 3 ev es 4 honap lesz kozottuk kabe. Eredetileg ketto evet akartam koztuk hagyni, mert mi kozottunk annyi volt, de mikor lecsusztunk a 2 ev korkulonbsegrol, tudtam, hogy jobb, hogy meg nincs itt. (Idegileg. Ket kicsivel megorulnek:D) Viszont 4 evnel tobbet nem akartam hagyni, mert akkor meg alig tudnak egyutt jatszani, mire a kicsivel ertelmesebben lehet jatszani, addigra a nagyobbat mar reg mas erdekli.

Durva szamok, amiket irtal. Hihetetlen szamok. Es valoban, nem feher szamok ezek, hanem szinesek (a nepesseg nagyobb resze szines), s a szinesek nagyobb resze elmaradottabb orszagokban el. Sajnos a legtobb szuletes es halalozas ezekben az orszagokban van. Es legtobb helyen a vallas az akadalya a fogamzasgatlasnak, kisebb reszben a penz (nincs penz vedekezni) Az ertelmi lakossag egyre csokken, mivel egyre kesobb vallalnak gyereket az ertelmesebbek (ugy ertem iskolazott emberek, nem orvosokra gondoltam, hanem akar gyari munkas tanult emberekre)Mivel vagy eloszor karriert akarnak, vagy csak dolgoznak a gyereknemzes elott, hogy legyen tartalek, hogy az anya kaphassa a tamogatast. Es mivel egyre kijebb tolodik ez az eletkor, csokken az esely a tobb gyermek vallalasara. Hogy ez meddig megy, nem tudom, de nem lesz jo vege.

2013. ápr. 1. 14:26
 24/24 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, azóta 22 éves lettél. Hogy állsz? Hány gyermeket szeretnél, esetleg született már?
2021. szept. 10. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!