Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyugodt szívvel emelhetem a...

Nyugodt szívvel emelhetem a málnalevél tea adagot? 37 héttől napi 2*2 dl iszok. Ma töltöm a 40. hetet, valahol itt olvastam volt olyan aki ilyentájt már egy litert ivott. Gondolom ártani nem árt ugye?

Figyelt kérdés
Kedden mikor megvizsgált a doki azt mondta zárt vagyok, szerintetek akkor eddig semmit nem ért amit ittam? (= (ez kicsit butácskára sikerült :-)
2009. szept. 18. 07:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Én a 36. héttől iszom, először napi fél litert, a 37. héttől viszont napi 1 litert. Eddig mindig totálisan zárt volt a méhszájam, most 38 hetesen már C2100. Hogy ez használt-e, a homeos bogyók, amiket szedek vagy csak a szervezetem készül már, azt nem tudom, de szerintem ártnai nem árthat, nyugodtan emeld az adagod. Könnyű szülést kívánok!
2009. szept. 18. 11:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Én abba hagytam az ivását vagy másfél hete, most 6 nappal vagyok a kiírt dátum előtt, mert nagyon nagyon sok olyat olvastam, hogy a teától túlhordták a babát aki itta. És így józan paraszt ésszel belegondolva, ugye a tea hatása hogy a méhszájat lazítsa, hogy táguljon. De ez nem csak a méhszáj izmaira van ugye hatással, hanem az testedre, beleértve a hasad, ill a méhedet is, hogy az is lazúlni fog, tehát nem lesznek méh össze húzódásaid, és később indul be a szülés. A szülés témakört szoktam olvasgatni, és írták már nem is kevesen, még a régebbi válaszoknál, hogy átkozták... Tehát én nem iszom már...

39+2 hkm

2009. szept. 18. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!