Látjátok? Ez hihetetlen!
2013. márc. 25. 11:44
11/31 A kérdező kommentje:
Igen, pontatlanul fogalmaztam. De annyira örülök!:) Szóval ez a barnázás nálam is fennáll, csak amiatt aggódtam, hogy ilyen sokáig. De úgy tűnik ragaszkodik a babó... :)
2013. márc. 25. 12:00
12/31 anonim válasza:
Én is meg a másik válaszolók is azt hittük, hogy élénkpiros vérzés, az azért jóval aggasztóbb lett volna. :)
13/31 anonim válasza:
Ne ijesztgessétek már szegényt. Nyugodj meg, nem lesz semmi baj. Előfordul az ilyesmi. Szedjed a magnéziumot, pihenj sokat, és amikor mondta az orvos menj vissza. 1000 oka lehet a vérzésnek, pl egy méhszájseb, vagy egy bevérzés a baba mellett ami simán fel is szívódhat. Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Egyébként pedig a méhen kívüli terhesség egyoldalú fájdalommal jár először, nem vérzéssel! Utána jön a vérzés, de a fájdalom miatt már kiderült volna minden. Kérdező, nyugi! Ha esetleg jobban elkezdenél vérezni azonnal orvos! Boldog babavárást Neked!
14/31 A kérdező kommentje:
Bocsánat, valóban félreérthető voltam. De tényleg csak az örömöm miatt fogalmaztam trehányan. A sok halványka teszt után ez annyira feldob, hogy csak na! :D
2013. márc. 25. 12:05
15/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm, most már remélem nyugodtabb napok várnak ránk.
2013. márc. 25. 12:06
16/31 anonim válasza:
Gratulálok, sok boldogságot! Utrogestant nem kaptál?
17/31 A kérdező kommentje:
Nem, nem kaptam. De gondolom, hogyha nem lenne elég sárgatest hormonom, akkor már nem lenne meg a baba.
2013. márc. 25. 14:12
19/31 A kérdező kommentje:
Köszi! Meg a babó is, hogy bírja... :D
2013. márc. 25. 16:17
20/31 anonim válasza:
Az a lenyeg hogy par hetig most ne foglalkozz semmivel!Pihenj(fekve) amennyit csak tudsz es a hazimunkat se eroltesd!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!