25 hetes vagyok és napok óta máson nem jár az eszem, csak az evésen. Hihetetlen mennyiségeket eszem. Mitől lehet?
Igazából teljesen mindegy mit eszek, csak valamit muszáj...
A mai nap krumplis tésztából, 1 narancsból, céklából, vajaskenyérből állt. De asszem megeszem a maradék tésztát még ma:S
Igaz én nem hánytam a terhességem alatt egyszer sem,tehát én tudtam rendesen enni a terhességem eleje óta,és nem voltak gondok olyan 14. hétig.Addig csak 1 kilókat híztam egy hónap alatt,de azután megváltozott minden.Én bőven nem ettem meg egy kiló tésztát,tehát én nem zabáltam a terhességem eleje óta,és még is a 14. hét után drasztikusan elkezdtem hízni,és már a 23. hét végére 10 kilót szedtem fel,és diétára fogott a védőnőm,és még ennek ellenére is hízok,pedig nekem az ilyen ételek tiltottak mint amikből te sokat eszel.
Kb 1 hete van rajtam is az,hogy 4 óránként éhes vagyok és valamit ennem kell,de így sem eszem egy nap csak 3x.
25+2 hkm
Én is pár napja kezdtem ezt az ökörséget, de elég zavaró. Hétfőn megyek a védőnőhöz, kíváncsi leszek a súlyomra. 2 hete 74 voltam...
De most olvasgattam és most van az az időszak a babánál, hogy elkezd rá lerakódni a zsír. Szerintetek ez miatt nem lehetséges?
1. vagyok
írtad, h mindegy, mit eszel. Krumplis tészta, vajas kenyér: ez mind szénhidrát. Ha úgyis mindegy neked, miért nem eszel inkább gyümölcsöt, zöldségeket, fehér húsokat, halat, teljes kiőrlésű pékárut, joghurtot, stb.? Nem mindegy, h csak hízol tőle, vagy értékes tápanyagokat juttatsz a babád és a saját szervezetedbe.
Nem minden nap azt eszem, ez csak a tegnapi adag volt:)
Próbálok figyelni, de nem nagyon megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!