Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel "keszulhetnek " fel a...

Mivel "keszulhetnek " fel a szulesre?

Figyelt kérdés
(30 hetes vagyok,elso baba) Gondolok itt esetleg tornara, esetleg pozokra amik jotekonyan hatnak az izomkra stb. Gondoltam erre a gat vedelemre is, ha esetleg valaki ezzel kapcsolatban is tud segiteni ( gat maszazs, hogyan?mikortol?) Egyszoval minden erdekel, sajat tapasztalatok , hogy ti keszultetek-e es ha igen mivel? Koszonom
2013. márc. 25. 11:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Én lélekben készültem csak.

Egyszerűen eldöntöttem, hogy könnyű, szép szülésem lesz gátmetszés nélkül.

Így is történt.

2013. márc. 25. 11:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Én sosem voltam szülésfelkészítőn, nem tanultam légzéstechnikákat, gátmasszázst, stb, mégis minden gyermekem gátvédelemmel, gyorsan született. Persze nem azt mondom, hogy ezek nem hasznosak, sőt, de ezek nélkül is lehet jó a szülés. Én is gondolatban készültem csak.
2013. márc. 25. 19:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy pár szüléssel kapcsolatos könyvet vehetnél, vagy kölcsönözhetnél. Itt is rákereshetsz, hogy ki milyen könyvet olvasott.
2013. márc. 25. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!