Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babaváráskor veszélyes, ha a...

Babaváráskor veszélyes, ha a 10 kg-os babámat emelgetem, viszem?

Figyelt kérdés
14 hónapos a kicsim, és jönnek a fogai, nyűgös, egyébként is imád a kezemben lenni. Mennyire veszélyes az ő emelgetése a magzatra?
2009. szept. 17. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy egészséges terhességnél semmilyen veszélye nincs, nekem 12 kg-os a kisfiam, rendszeresen emelgetem, hozom-viszem. Ha azonban veszélyeztetett vagy, esetleg vérezgetsz, akkor az erőlködés gondot fog okozni, segítséget kell kérned vagy a kicsidet "leszoktatni" a cipeltetésről:( Remélem erre nem kerül sor! Minden jót!

30 hetes + 22 hós

2009. szept. 17. 19:40
 2/5 anonim ***** válasza:
36 hetes vagyok a kincsem 17 hónapos.Végig emelgettem,és még csak nem is keményedek.A kisfiammal 32 héttől kórházban feküdtem,mert kinyíltam.Sok sikert,és egészséget.
2009. szept. 17. 21:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is 14 hónapos múlt és 12 kiló. Én is 4-5 hetes kismami vagyok...Engem is foglalkoztat ez a kérdés. De amennyire tehetem mellőzöm a cipelését, de ő is imád kézben nézelődni, mert ugye úgy sokkal gyorsabb a közlekedés mint négykézláb a kisfiamnak...
2009. szept. 17. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem egeszseges terhessegnel tenyleg nem lehet ebbol baj. Legalabbis en ebben bizom es a doki is ezt mondja.

Az en babam tiz honapos, de nagy novesi fiu, magas is es mar 12 kg. Gondolhatod, hogy ennyi idosen muszaj emelgetnem, elkerulhetetlen. Meg sem tudom szamolni, hogy egy nap hanyszor veszem fel, emelem ki kulonbozo helyekrol. OK, guggolva kellene emelni, de amikor mondjuk az autosulesbol veszem ki, vagy a kadbol, akkor csak hajolva tudom.

Felidos vagyok es lekopogom, hogy semmi bajunk, nem gorcsol a pocakom, a mehszajam teljesen zart, szoval tenyleg jol vagyunk.

Az orvosom szerint amig nincs semmi, ami bajra utalna, addig ne is aggodjunk, elso gyerekkel meg problema mentesseg eseten is kimelhetjuk magunkat, a masodik gyerekesek mar edzett anyukak. :-D

2009. szept. 17. 21:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2009. szept. 17. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!