Szerintetek van rá esély még hogy terhes vagyok?
Sziasztok!
20-án kellett volna megjönnie, de még nem jött meg. Görcsölget a hasam néha-néha, és van amikor a derekam is le akar szakadni. Ma reggel első vizeletből teszteltem, x-epilel, és sajnos negatív lett. Lehetséges, hogy azért mégis babás vagyok?
Ez mar 4 nap keses. Valamit mutatnia kene, ha terhes lennel.
Gorbed van? Ha igen, mutasd, mert igy vaktaban mndani barmit elegge nehez!
Tuti nem vagy terhes, ha 4 nap utàn sem mutatja!
Ha nem jön meg 2-3 nap múlva, menj el orvoshoz, lehet hormon gondjait vannak, a magas prolaktinnak ugyan azok a tünetei mint a terhességnek, nem jön meg, de a teszt negatív!
Mellbimbód ha megnyomod nem jön belőle semmi?
Nekem már kimaradás előtt pozitív volt a teszt, de kb 12-13. napon van peteérésem (28 napos ciklus). Ha neked későn van peteérésed, akkor tulajdonképpen lehetséges, hogy sikerült, de még nem ágyazódott be annyira az embrió, hogy mutassa a teszt, viszont már nem jön meg.
Szerintem is sok azért a 4 nap, de amíg nem jön meg, addig minden lehetséges. Ha sokáig ez az állapot marad (nem jön meg, de negatív a teszt), szerintem is nézz el egy dokihoz. Ne várj heteket.
Igen, lehetsz ettől még terhes. Megesik, hogy a teszt nem mutatja ki, itt találkoztam már olyan kommenttel, ami ezt írta le. Nálam is csak egy hét után mutatta ki a lányomat. Előfordulhat, hogy pár nappal kisebb a terhességed a késői ovuláció miatt és még nem termelődött megfelelő mennyiségű Hcg hormon.
Bár amint látom itt van jó pár képzetlen táv-nőgyógyászat, akik biztosan állítják, hogy nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!