Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A harmadik trimeszterben...

A harmadik trimeszterben milyen antibiotikumot szedtél és mire?

Figyelt kérdés

27 hetes vagyok, nagyon meg vagyok fázva.Fáj a torkom, folyik az orrom (sárga, de nagyon híg és egyfolytában, ilyenkor most színtelen)a fejem lüktet.

Ez van 3 napja, de lázam nincs még hőemelkedésem sem.

Oscillococciumot szedek napi 1 et, homeogent és corizaliát. Tegnap voltam a háziorvosomnál, és azt mondta, ha jövő hétig nem javul ír fel antibioikumot.

De nagyon rosszul érzem magam, aludni nem tudok, gyenge is vagyok.Ja, és kamillával inhaláltam is most.

Ilyenkor jobb ha kap az ember antibiotikumot vagy ezen túl kell esni és kész?

2009. szept. 17. 16:42
 1/3 anonim ***** válasza:
32. heti kenetvétel után irtak fel antibiotikumot, nevezetesen Augmentint. Ha betartod azt, hogyan kell szedni semmi bajotok nem lesz és meg is gyógyulsz.
2009. szept. 17. 16:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a gyógyszer kevésbé ártalmas a babának,mint maga a betegség.Jobb volna minél előbb kezelni!
2009. szept. 17. 17:04
 3/3 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon rosszul voltam már tegnap, de lázam nincs, bár úgy érzem magam mint akit agyon ütöttek. és a 2 évesem mellett pihenni sem tudok rendesen.

Kaptam ma augmentin dout, azt szedem, remélem hamar hatni fog.

2009. szept. 18. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!