Nyíregyházán Dr. Adorján Gusztávról milyen tapasztalatotok van?
Persze akiben sok pénzt látnak az orvosok azt nagyon "kedvelik"...és a szülés napján a legtöbb orvossal történik valami furcsa...kellemetlen dolog...ami miatt nem tud ott lenni a szülésnél!Ilyen a:-hirtelen furcsa láz és kiütések amik másnapra elmúlnak
-megfázás nála vagy a gyermekénél
-hirtelen rossz hír
-utazás
-sürgős életveszélyben lévő beteg
-lerobbant autó
-kirabolt lakás
-ficam,rándulás
-autóban felejtett telefon!Mindig akkor amikor nem kéne...micsoda szörnyű szerencsétlenségek ugye?É nem fogadnak el pénzt...na azért,ha odacsúsztatsz neki 60-70 ezret akkor nem mondja,hogy jajj nem kell!
Köszönöm a kommenteket. Hozzá járok továbbra is, és ez már így is marad. Nekem személy szerint nincs vele problémám, sőt. Bizalmam van felé, ami számomra nagyon fontos.
Arra pedig, hogy az orvosok pénzt várnak, nem kell csodálkozni, mi páciensek, betegek rontottuk el. Adtuk alájuk a lovat, most pedig már nem győzzük. Nem vagyok milliomos, de az, hogy egészséges babának adjak életet, számomra minden pénzt megér, és ha ezt a nőgyógyászomnak köszönhetem, hogy végig figyelt rám, mellettem volt, és számíthattam rá, akkor neki leszek nagyon hálás. Azért nagyon remélem, hogy a nap bármely szakában is szülnék, elérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!