Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor hozzam el a "kezdő...

Mikor hozzam el a "kezdő csomagot"? Mi van benne? Mennyire használható?

Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 16:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A felicitasra gondolsz? Ha igen, akkor a 3. trimeszterben lehet kiváltani. Semmi extra. Egy-két minta, tájékoztató...
2009. szept. 17. 16:21
 2/7 anonim ***** válasza:

ha én anno időben kiváltottam volna, akkor nem vettem volna meg a nagy dobozos sudocremet, mert van benne egy kis minta, ami nagyon sokáig elég, mert nem használjuk minden nap, csak ha piros a popsija

és a játszós cumit, ami utóbbit úgyis csak vésztartaléknak vettem, mert az is volt benne

2009. szept. 17. 16:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ezek voltak benne, 2 hónapja váltottam ki: van benne sok szórólap, 1pelus, 2db carefree betét, 5db teafilter, 1mellbimbó ápoló krém, 3db Níve krém /babának és mamának/, melltartó védő betét, Mam cumi, Avent pohár, 3db babakrém, autóba matrica. A krémek természetesen minták. Sokan a szavatossági időkkel nincsenek megelégedve, mert lejárt dolgok vannak benne. A cumi 2013-ban jár le, mindennek jó a szavatossága. Olyan helyen kell beváltani, ahová sűrűn járnak, akkor tuti, hogy nem tavalyi csomagot kapsz.

38hetes pocis

2009. szept. 17. 21:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!!! Boldog babavárást és könnyű szülést!!
2009. szept. 18. 10:08
 5/7 anonim válasza:
Én 16hetesen váltotam ki.Igen minták vanak benne ami szerintem nagyon jó.
2009. szept. 18. 11:57
 6/7 anonim ***** válasza:

A harmadik trimeszterben adják ki (28.héttől), akkor te hogy kaphattad meg 16 hetesen??

Nekem a pocakomra ránézett a nő, azt hitte, hogy a 20.hét körül járok, ha nincs nálam a kiskönyvem, ki sem adta volna a csomagot. Pedig akkor már a 32.hétben jártam.

2009. szept. 18. 12:43
 7/7 anonim válasza:
Debrecenben váltotam ki és a kis könyvet se kérték.
2009. szept. 18. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!