Kismamák titeket nem rémít meg ha beleszaladtok egy-egy rémtörténetbe?

igyekszem nem magamra venni őket, csak a pozitív sztorikat:) de direkt nem is keresgetek, csak ha pl. itt olvasok valamit, azt próbálom elvonatkoztatni. nekünk ikreket mondtak, kicsit parázok, hogy a 12. hetes UH-n valami "gond" lesz, de nem lovalom bele magam, inkább még az az egészséges izgalom. behülyülnék, ha arról keresgetnék infót, menni az esélye, hogy felszívódik egy, stb.
illetve azt gondolom, ezt az időszakot élvezni kell, nem is tudnám, ha rémüldöznék egyfolytában! jó, nem könnyű, vannak rosszabb napok, de kitartok:)))

Én a 3.babámmal vagyok terhes de nagyon ki tudok akadni amikor valaki olyan drasztikusan ír a szülésről mintha tutira valami mészárszék lenne minimum ami után se normális női élet se semmi nincs, csak borzalmas emlékek. Én ezt nagyon nem szép dolognak tartom, mert attól hogy valaki úgy éli meg vagy extra rossz tapasztalatai vannak, igenis felelősséggel tartozik a mesélgetésért amikor más (pl. első gyerekes ) anyukák olvassák.
Én szültem már 2-t volt rosszabb és jobb szülésem de durván fröcsögni, vérengzeni biztos nem tudnék más, még nem szült anyukáknak.
Szóval igen, a rémtörténetek engem még most is kikészítenek pedig már van gyerekem.

Engem abszolút nem. Sajnálom, és drukkolok a javulásért, de nem rémít meg, nem gondolom, hogy nálam is bekövetkezne.
13hkm

Abból kell kiindulni, hogy minden rendben lesz és nem túlparázni a dolgot. Igaz ha van egy problémád akkor nehéz. Tudom 5 hetesen elkezdtem barnázni. Azóta rendeződött minden és mozgok dolgozok és élem az életem. 20 hetes vagyok pont ma.
Eü-s vagyok és az a tapasztalatom, hogy bizoy nem kell mindent elhinni amit írnak a neten. Én nem hiszem, hogy egy romlott túrórúditól bárki is elvetélne. 1 ha érzi, hogy rossz íze van akkor legalább is én nem eszem tovább.
Ha nincs rossz íze amikor eszi az ember akkor meg nem romlott az étel.
2 egy jól megtapadt embrió és magzat nem megy el olyan könnyen. Szerencsére nem olyan törékenyek ők mint ahogyan mi gondoljuk.
Tessék arra gondolni, hogy veletek minden rendben lesz.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!