Nekem 32 hetesen fordult meg (múlt héten) és nem éreztem. Mármint fájdalmas volt a magzatmozgás, de nekem mindig az szokott lenni:)
33hkm.
2013. márc. 22. 14:44
2/11 anonim válasza:
nekem a 35. héten fordult meg, nem éreztem. vagyis biztos éreztem,de nem tudtam,hogy az most konkrétan a megfordulás volt. van még elég helye ilyenkor forgolódni.
2013. márc. 22. 14:46
3/11 anonim válasza:
Nekem 34-35 hetesen fordult át, és majd kijött a szemem, úgy feszült a hasam, és néha görcsöltem is emiatt.
A 32 hetes uh még faros volt, aztán a 36 hetesen már fejvégű.
2013. márc. 22. 14:48
4/11 anonim válasza:
Nekem is 35 hetes volt mikor átfordult, és nekem elég kellemetlen volt. Én nem azt éreztem, hogy hú de sok helye van odabent, hanem, hogy te jó ég, kidurran a pocakom.
Nem mondom, hogy nagyon fájt, de kb. 2-3 napon telt el elég furcsán és kellemetlenül emiatt.
2013. márc. 22. 14:51
5/11 anonim válasza:
Nekem, kb 33. héten fordult be, előtte farral volt. Én éreztem. Mondtam is a férjemnek, hogy most fordul át. Egész nagy mozgásokat csinált, csak úgy hullámzott. Nekem előtte ez nem volt jellemző, meg utána se.
2013. márc. 22. 14:53
6/11 anonim válasza:
Nekem medencevégű volt és 33 hetesen fordult fejvégűbe. Egyértelmű volt. Épp ültem az ágyban, olyan volt, mint egy alien-es film, amúgy fájni nem fájt, látványilag brutál volt, még le is akartam videózni. Kétszer is megpróbálta, végül felálltam, kihúztam magam, és akkor sikerült neki. Pont másnap mentem UH-ra.
2013. márc. 22. 15:19
7/11 anonim válasza:
nekem 32 - 36- 37 hetesen is megfordult kicsit fájdalmas volt olyan érzés mintha szét feszülne a hasam. 37+3hkm
2013. márc. 22. 16:14
8/11 anonim válasza:
Én éreztem, azt hittem szétszakadok.
34 hetes voltam, a lányom faros volt. Egyik éjjel úgy fájtam, hogy be is mentünk a kórházba. Ott megállapították, hogy fordulni próbál a kisasszony. Másnap elmentem a dokimhoz, akkor már harántba feküdt a baba. 2 nap múlva újra ugyanez a fájdalom, én meg tök boldog voltam, hogy befejezte a műveletet. Elmentem újra a dokihoz, és Ő is megerősítette, hogy újra fordult, ismét medencevégűbe, ráadásul lábtartással.
2013. márc. 22. 16:44
9/11 anonim válasza:
off: mi az a lábtartás?
2013. márc. 22. 16:49
10/11 anonim válasza:
Nem a popsija volt a kijárat felé, hanem a lábai. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!