Mi a velemenyetek?

Figyelt kérdés
Februar6-an volt az utolso menstruaciom, es 25 en tavolitottak el a spiralom, 14-en kellett volna megjonnie.Hetfon teszteltem 3x ami ugyanugy pozitiv lett.Nekem eleg hihetetlen meg, hogy ilyen gyorsan sikerült. Voltam orvosnal aki meg sem vizsgalt csak felvette az adatokat es azt mondta kuldik az idopontot (Angliaban elek) Elegge aggodom mert sajnos csak varok es nem tudok semmit.Az van a papiron, hogy a baba varhato szuletesi ideje november 12.Hogy is szamoltak most ki??
2013. márc. 21. 19:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy, ahogy itthon is kiszámolták volna.:) Az utolsó mensid időpontjából vonj ki 3 hónapot, aztán adj hozzá egy évet, és 7 napot. Ez nagyjából megfelel 280 napnak, azaz 40 hétnek. Papírforma szerint tehát ezen a napon "jár le" az időd. Ettől függetlenül, +/- 2 hét csúszás normálisnak tekinthető, de a nők 90 százalékánál a kiírt nap körüli héten lezajlik a szülés.
2013. márc. 21. 20:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekünk is elsőre jött össze az első baba, én is alig hittem el, hogy olyan gyorsan teherbe estem. :-) Az utolsó menstruáció első napjától számított 40. hét lejárta a hivatalos kiírt dátum, ahogy az előttem válaszoló is leírta: utolsó mensi napja + 7 nap + 9 naptári hónap. (febr. 6. + 9 hó az nov. 6., + 7 nap az nov. 12.)
2013. márc. 21. 21:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom nektek a hasznos valaszokat
2013. márc. 23. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!