Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tünetmentes aranyérrel kell...

Tünetmentes aranyérrel kell csinálni valamit?

Figyelt kérdés
A 3. trimeszterben vettem észre, de tök véletlenül. Egyébként sokszor el is tűnik. Nem tudom, hogy amikor előjön akkor mitől... Lényeg, hogy nem fáj, nem viszket, nem vérzik. Kell kezelnem? És szülés után ez rosszabbodhat vagy van esély arra, hogy eltűnik végleg?
2013. márc. 21. 14:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet kezelni különböző krémekkel,de ha nincs panasz,nem hiszem,hogy kéne.Ha már kialakult,eltűnni nem fog.Nekem az első és a harmadik szülésem alatt jött ki egy-egy.Nagyobb a nyomás az erekben terhesség alatt és a mennyiség is több.Ha szülés közben jön ki,az a kitolási szakban következik be.
2013. márc. 21. 15:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Kenheted, de nem muszáj, ha nem okoz kellemetlenésget. Vsz. elmúlik a szülés után.
2013. márc. 22. 00:00
 3/3 A kérdező kommentje:
A próféta szóljon belőled második!
2013. márc. 22. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!