Terhessegi cukros kismama miket ehet korlatlanul?
Figyelt kérdés
11 lett a cukrom.
Viszont nem taaok sehol sem infot hogy miket ehetek korlatlanul.
Ehezem :(
27 hkm
2013. márc. 21. 13:16
1/20 anonim válasza:
Húst, salátát. Kb 2 hét és ha rendes diétát kapsz, nem fogsz éhezni.
2/20 A kérdező kommentje:
Hust azt mivel?
Salin kivul, mert az nem birom megenni, semmilyen zoldseget nem tudok megenni az a gondom!!!!
2013. márc. 21. 13:24
3/20 anonim válasza:
Védőnőd nem segít, hogy miket ehetsz?
Meg ha jól tudom ha magas lesz a terheléses cukor akkor hetente kell járni tanácsadásra. Ott sem segítenek?
szintén 27 hkm
5/20 A kérdező kommentje:
Hetfon megyek a diabetes klinikara, de senki semmit nem mond konkretan.
Es tanacstalan vagyok.
Mit ehetek szamolgatas nelkul??
2013. márc. 21. 13:26
6/20 anonim válasza:
Ne éhezz!!! napi 5x egyél!!! zöldségek, főleg nyersen... húsok... stb... a szénhidrátot kerüld és természetesen a cukrot.. a legtöbb gyümölcsöt is kerülnöd kell sajnos..
7/20 anonim válasza:
Bocsánat, nem láttam hogy nem tudod megenni a zöldséget...
8/20 A kérdező kommentje:
De miket ehetek szamolgatas nelkul???
2013. márc. 21. 13:31
9/20 anonim válasza:
Addig, amIg nem mész, ossz be napi 180 g szénhidrátot 5 felé. Az ebéd lehet 50 g. 4 zsemlét osszál be, a reggelibe és az estibe legyen egy fél zsömle, ahhoz egyél felvágottat és sajtot, paprikát stb. Aztán ott megtanItanak, nem leszel éhes, ha átáll a szervezeted. Olyat ehetsz, amiben nincs sok szénhidrát, csak ilyen nincs sok.
10/20 anonim válasza:
Zöldséggel is vigyázni kell, mert a paradicsomban sok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!