5-8 hetes terhességnél hüvelyi vagy hasi uh-t csináltak Neked?
Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 21:19
11/20 anonim válasza:
7+9 hetesen voltam, hüvelyit csináltatott. az első trimeszterben ezen kívül még kétszer ultrahangoztak, minden alkalommal hüvelyi volt, a 12. heti genetikai viszont már hasi.
12/20 anonim válasza:
Nekem 5hét5naposan hasi egy héttel később szintén hasi uh.-t csináltak.hüvelyi csak a 12 hetes uh.-on volt hasival kombinálva.
13/20 anonim válasza:
Mindket terhessegnel hasi volt vegig, 5 hetesen is.
14/20 anonim válasza:
10+1 hetesen volt az első vizsgálatom. Hüvelyi és hasi is volt!
15/20 anonim válasza:
6 és 10 hetesen hüvelyi volt, de a 12 hetes genetikai UH már hasi.
16/20 anonim válasza:
az én dokim első perctől hasit csinált
29+2hkm
17/20 anonim válasza:
Első babámnál 12.hétig csak hüvelyit csináltak, második harmadiknál hasit ami azért volt rossz mert korán mentem és még csak megvastagodott nyálkahártya ill. petezsák látszott és még szívműködés nem, és kicsit rám hozta a parát a doki hogy ebből nem is lesz baba mert már (mensi alapján) látnia kellene szívműködést. (holott hüvelyivel látta volna valószínű).
aztán 1 hét múlva már látszott minden.
18/20 anonim válasza:
Nekem 6+1 hüvelyi,8+5 hasi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!