Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mik voltak a terhesség...

Kinek mik voltak a terhesség első jelei?

Figyelt kérdés

2013. márc. 20. 16:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Idegesség, kimaradt mensi és poz. teszt. A többi csak ezután jött.
2013. márc. 20. 18:24
 12/18 anonim ***** válasza:

Egyszeri rosszul lét a melegben, a cigitől való undorom :)

Hascsipkelődés,és fehér folyás.Soha nem hánytam

2013. márc. 20. 18:34
 13/18 anonim ***** válasza:
késés pozítív teszt.
2013. márc. 20. 19:35
 14/18 anonim ***** válasza:
53%
Érzékeny mellek, mellbimbók a terhesség 4. napján. :)
2013. márc. 24. 10:58
 15/18 anonim ***** válasza:
A legeslegkorábban, amikor még nem késett a mensi, mert még nem volt ott az ideje sem, már ezeket észleltem: érzékenyebb szaglás, aluszékonyság, mellérzékenység, és könyörtelen pisilési inger.
2013. márc. 24. 12:27
 16/18 anonim válasza:
Nekem az első gyerkőcnél elég későn jöttek a tünetek. 7-8 hetesen szédültem, de ennyi. Most a második babómat várom, és teljesen más a szitu. Állandóan éhes voltam/vagyok már a kimaradt mensi előtt is. Feszültek a melleim. Folyton pisilni jártam! (6 hetes kismama)
2013. dec. 12. 16:12
 17/18 anonim válasza:
100%
Nekem szinte teljesen úgy,mint a kedves előttem szólónak. :) Első gyerkőcnél kb. nyolc hetesen szédelgés. De most a másodiknál más a szitu. Folyton éhes voltam. És pisilni jártam nagyon sokat. Ennyi. A "nagylányom" tudta,h akarunk Neki majd Tesót, de ne tulajdonított túl nagy jelentőséget. Viszont abban a hónapban sokat puszilgattam simizte a pocakom, mert: -Anya! Hátha van benne kisbaba!- És lássatok csodát! Akkor már volt! :) (10hetes kismama)
2014. jan. 12. 20:41
 18/18 anonim ***** válasza:
nekem kb. a beágyazódàs utan volt az, hogy ejszaka arra keltem, hogy csupa verejték vagyok. hőemelkedésem volt, de nem voltam beteg. 10. DPO-n csináltam tesztet, negatív volt, de a 11. reggelén, mar halvány pozitìv :) többi tünet, pl mell feszülés a nemvárt után jelentkezett
2017. ápr. 15. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!