Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudtok ajánlani egy nagyon jó...

Tudtok ajánlani egy nagyon jó nőgyógyászt Békéscsabán?

Figyelt kérdés
Olyan kellene, aki kedves, megbízható, jó szakember, és emellett nem pénzéhes. Most 23 hetes terhes vagyok, és éppen most csalódtam az orvosomban, mert rájöttem, hogy csak a pénz a fontos neki. Tudnátok segíteni csabai kismamik?
2013. márc. 20. 09:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem csabai vagyok, de békés megyei. Akit ajánlok: Dr. Ombódi vagy Dr. Baukó.

Kiben csalódtál?

2013. márc. 20. 09:13
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem akartam volna leírni, de mindegy. Baukóban csalódtam.

Ombódiról én is sok jót hallottam, de Ő még annyira fiatal.

2013. márc. 20. 09:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Ombódinak van UH gépe a magánrendelőjében?
2013. márc. 20. 09:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én Baukonal szültem mindhárom fiamat a legkisebb 10 ho-s. Megkerdezhetem, hogy miért csalodtal benne?
2013. márc. 20. 10:11
 5/7 A kérdező kommentje:

Igazából nem én csalódtam benne, hanem egy ismerősöm, de a története engem is elgondolkodtatott. Elkérte úgy a 6.000.-ft-ot, hogy semmit nem csinált, semmilyen vizsgálat nem volt, és ez nekem nem szimpi.

Igazából emiatt nem feltétlenül akarok orvost váltani, de mindenképp szeretnék puhatolózni ezügyben, mert ha esetleg másoknak is rossz a tapasztalata, akkor váltok. Azonban most azt látom, hogy érdemes lehet maradni nála.

2013. márc. 20. 10:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Szerintem dr. Baukó pont nem pénzéhes. Én mindig akkor mentem, amikor hívott, általában 4-6 hetente. Több olyan alkalom volt, hogy a terhesgondozóba hívott (pedig gyomaendrődiként nem oda tartozok), ott természetesen nem kért pénzt. Ezen túl pedig az utolsó hónapban mindig a kórházban találkoztunk, (ő kérte így) ott sem adtam pénzt neki. Kb. 4x vagy 5x mentem összesen a magánrendelésére. Ez szerintem igazán nem sok.

Nekem is volt olyan, hogy mivel nem volt panaszom, nem vizsgált meg, csak a papírjaimat nézte meg és kifizettem neki a 6000 Ft-ot, nekem belefért. Nagyon tapasztalt, bár van egy stílusa, amit nem mindenki kedvel, de nekem nem kell a bájolgás, az kell, hogy jó szakember legyen.

2013. márc. 20. 11:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Dr. Szeberényi Zsolt. És neki van Uh-ja a magánrendelőjében.
2013. márc. 20. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!