S. O. S! Olvastam, hogy van olyan hogy rejtett terhesség, szerintetek lehet, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
8 hónapja voltam utoljára együtt fiúval. Utána 1 hónapon keresztül rendszeresen hánytam, de nem gyanakodtam terhességre, mert megjött, viszont az eddig 5 napig tartó vérzésemből 2 napos lett. Most olyan mintha lüktetne a hasam, ha oda teszek valamit.2013. márc. 19. 22:14
11/21 anonim válasza:
A mi egyik ismerősünk 8 hónapos terhes volt, amikor megtudta....vannak ilyenek. Viszont egyetértek a többiekkel, erre csak egy orvos tud neked választ adni. De egyébként miért nem csináltál terhességi tesztet?
12/21 anonim válasza:
8 hónapos terhességet nem észrevenni????
Egy ekkora baba már úgy kidugja a végtagját mozgás közben,hogy lehetetlen bélmozgással összekeverni!
Ugyan már!
13/21 anonim válasza:
Addig is vehetnél egy tesztet. Aztán nem kell parázni. :)
14/21 anonim válasza:
Hát én holnap leszek 26 hetes terhes, és sokszor olyan érzés, mintha egy alien bújt volna belém. Nehéz elképzelni, hogy ezt nem vennéd észre. Persze, ha az ember nem gyanakszik, meg mondjuk úgy helyezkedik el a lepény, hogy csak tompa mozgás érezhető, biztos előfordulhat. Az orvos meg fogja mondani.
15/21 anonim válasza:
Én nem tartom valószínűnek a terhességet.
16/21 anonim válasza:
Amúgy nincs két egyforma terhesség. Van akinél egyáltalán nincsenek rosszullétek és úgy él, mint a terhesség előtt. Ha ezzel párosul, hogy a méhlepény olyan helyen tapad meg, ahol tompítja a baba mozgását, szerintem simán elképzelhető a dolog. Egyébként az én ismerősöm (aki 8 hónaposan vette észre) nem egy vékony alkat és egy dekát sem hízott.
De a menstruációt is meg lehet magyarázni. Akinek olyan rendszertelen, mint nekem, nem nehéz figyelmen kívül hagyni.:)
17/21 anonim válasza:
Majd azért írd meg, mit mondott az orvos!
18/21 anonim válasza:
Erre én is kiváncsi leszek :D
19/21 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok mostmár...=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!