Vetélés! Mitől lehet?
Nagyon Köszönöm a válaszaitokat (mindenki kapott zöld kezet)! :)
8/10: most már legalább tudom hogy ilyen is előfordul :( Gratulálok, 5 gyerek nem semmi :)
msty: neked is köszönöm a hasznos infókat!
Azt hiszem akkor a dokinál kiharcolom most a progeszteront és ha harmadjára is bekövetkezik akkor kivizsgáltatom magam, mert akkor 1-2 évet úgyis halasztanunk kell sajnos.
Még egyszer köszi :)
Sziasztok! Gondoltam leírom a végkifejletet. A második vetélésem után elmentem egy magán nőgyógyászati rendelésre, mert úgy gondoltam hogy ott talán nem kell majd könyörögnöm a progeszteronért és nem küld el küretre ha nem muszáj. Elmentem, alaposan megnézett uh-val és azt mondta hogy rendesen kitisztult a méhem, nincs gond. Mikor mondtam neki hogy januárban is elvetéltem, természetesen leszúrt hogy 6 hónapot várni kellett volna és hogy most tegyem ezt. A progeszteronra azt mondta hogy ennyi idő alatt nem alakul ki progeszteronhiány, úgyhogy meg sem próbáltam kérni tőle.
Én úgy voltam vele hogy ha minden kitisztult akkor még egy próbát megér a dolog. Így elkezdtem szedni a terhesvitamin mellett az E-vitamint (most már külföldön lakunk és itt a terhesvitamin mellé adják alapból az E-vitamint!), mert azt írták hogy erősíti a méhnyálkahártyát. Valamint egy ismerősömnek hála sikerült Utrogestant felíratnom! Áprilisban újra terhes lettem és bár féltem hogy megint elvetélek minden úgy ment ahogy a fiaimnál előtte. Elsőre erős pozitív teszt, utána a nőgyógyász is megerősítette hogy minden rendben. Idén januárban pedig megszületett a kislányom makkegészségesen a kiírtnál 2 nappal később :)
Szóval nem tudom hogy az E-vitamin segített hogy megtapadjon rendesen a lányom, vagy nem volt igaza a dokinak és tényleg progeszteron hiányom volt. A lényeg hogy jól alakult :)Fel a fejjel mindenkinek aki el van keseredve és kívánom a legjobbakat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!