Hogy lehet megkülönböztetni a magzatvíz szivárgást a vizes folyástól?
Figyelt kérdés
33 hetes terhes vagyok és kb. 20. héttől van vízszerű folyásom. Dokim szerint semmi gond nincs vele, első perctől kezdve,(kenetet is vett) de ahogy közeleg az idő folyton azon rágódom, hogy honnan fogom tudni megkülönböztetni a folyást a szivárgástól. Ahogy haladt a terhességem úgy nőtt a folyás mennyisége is:(2008. jún. 10. 13:31
1/2 anonim válasza:
A magzatviz viztiszta és nem véres folyadék. Nem olyan mint a folyás, teljesen más rzés. Én anno úgy éreztem mintha bepisiltem volna. Aztán rádöbbentem, hogy ez a babám lesz! Nem folyik folyamatosan (márha szivágásról beszélünk) hanem egy-egy mozdulatra el-elkakad ahogy a baba "betömi" a lyukat. Van akinál erősen, vízsugárszerűen indul a dolog, az (gondolom) szintén összetéveszthetetlen.
2/2 anonim válasza:
Gyógyszertárban úgy hallottam lehet már venni olyan betétet ami ha a magzatvíz szivárog elszineződik. Én is most fogom majd megnézni milyen is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!