Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bromocriptin mellett teherbees...

Bromocriptin mellett teherbeesők! Meddig kellett a gyógyszert szednetek, mikor már babásak voltatok?

Figyelt kérdés
Ma teszteltem egy pozitívat, anno a dokim azt mondta, hogy addig szedjem, míg teherbe nem esek.De mi van, ha nem is vagyok terhes?Szóval nem ártok vele, ha szedem?Dokihoz majd csak 6. hét körül szándékoznék menni, mert addig úgysem látná a baba szívverést és tutira akarok menni.De az még 2 hét, addig szedjem??
2009. szept. 16. 14:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát én felhívnám a dokit. Nekem azt mondta, hogy azonnal hagyjam abba, ha a teszt pozitív lesz, de ez attól is függ, hogy mennyit kellett szedned. Nekem csak napi fél tablettát. Viszont aki nagyobb dózisban szedi, annak lehet, hogy tovább kell szednie (12. hétig), mert a magas prolaktin vetélést is okozhat. Én nem várnék még 2hetet, de egy telefont gondolom neked is megér. Amúgy gratula! :)
2009. szept. 16. 14:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nekem is felet kellett szednem estére.Fel is hívom, csak attól tartok, hogy behív és ilyen korán még nem szeretnék menni.Meg annyira halvány az a csík, talán megvárom, hogy pár nap múlva erősödik e.
2009. szept. 16. 14:28
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem 3szoros volt a prolaktin szintem, reggel fél ete fél tablettát szedtem. Aztán mikor kiderült, hogy babát várok, ugyanúgy szednem kellett tovább, mert azt mondta a doki, hogy ha hirtelen abbahagynám, elvetélhetek. Így a 12. hétig szedtem, de egyre csökkenő adagban, majd így aztán egyszercsak teljesen elhagytam.
2009. szept. 16. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!