Hatmillió abortusz történt Magyarországon 1956 óta. Soknak tartjátok, vagy elfogadható mennyiségnek?
azért ez így le van egyszerűsítve, most van 10 millió ember, de 56 óta születtek és haltak is meg, ehhez viszonyítani elég fura dolog, mert azt sugallja, hogy minden 2. nőnek volt...
A másik meg: milyen abortusz? Van, hogy kaparással kell befejezni a vetélést, az is abortusz.
Korszerű fogamzásgátlók meg mostanában vannak, de ezek sem 100%-osak.
És remélem, a férfit is ugyanolyan felelősnek tartjátok ilyenkor, mint a nőt! Ő is ott volt!!
Nah, akkor itt vagyok én. Engem nem akart senki. Pillanat és belinkelem a pár nappal ezelőtti kérdésemet. Egyébként nem gondolom, hogy sérült lennék:D Ennyire ne általánosíts!
Kérdező, kíváncsi lennék a te álláspontodra is.
Jön a link!
Nagyon érdekes! Örülök, hogy kitettem ezt a kérdést! Így már nem érzem magam olyan egyedül.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Szerintem e témában érdemes azon is elgondolkodni, hogy csak mondjuk két emberöltővel ezelőtt is mekkora volt a csecsemőhalandóság. A gyerekek „értéke” korántsem volt ekkora, mint manapság, azért szültek minél többet, hogy azok közül pár legalább megérje a felnőttkort. Szóval, ha ezt nézzük, a trend nem igazán változott, csak most még megszületésük előtt, direkt vetetik el a nők a gyerekeket, régebben pedig a természet „gondoskodott” a szelekcióról.
Tudom, hogy kegyetlenül hangzik, ám én azt gondolom, senki sem jókedvében vállalkozik az abortuszra, igenis van olyan élethelyzet, amelyben ez indokolt lehet – és nem hiszem, hogy sok nő lenne, aki ne sérülne ettől egy életre, vagy táncikálva jönne ki a kórházból. Könnyű ítélkezni mások felett, nehezebb beleképzelni magunkat a helyzetükbe.
(Mondom ezeket úgy, hogy nem volt abortuszom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!