Mi a helyzet a háziállatokkal, kutyával, macskával?
Figyelt kérdés
6+3 km vagyok. Van két kutyusunk. Kertesházban lakunk, ők kint vannak az udvaron. Már nincs köztünk olyan nyali fali, mint volt, mert mióta tudom, hogy jön a babó, nem merek sok időt velük tölteni. Macskánk nincs, viszont attól még így is nagyon félek. Nem merek senki közelébe menni, akinek tudom, hogy esetleg macsak lehet a környezetében, vagy éppen neki van.
Mivel ezzel kapcsolatban nem sokat tudok, légyszíves világosítsatok fel.
2009. szept. 16. 11:08
11/13 anonim válasza:
Nekem kb. mióta megszülettem volt macskám. Most is van egy éve, velünk él egy lakásban, minden oltást megkapott, a férjem takarítja az almot már régóta és nem puszilkodunk. Volt olyan, hogy 2 cicával éltem egy lakásban (30 m2). Mégsem kaptam el a toxoplazmát. Azt mondta mindkét védőnőm (körzeti, központi) hogy ettől a macskától már nem is fogom elkapni. Nem jár ki és nem haverkodok vele. Nekem is nagyon sokat jelent, hogy nem vagyok otthon egyedül, legalább van kit "szidnom" amikor a férjem dolgozik. DE!!! Minden játékszabályt amit már előttem is leírtak, be kell tartani és toxovizsgálatot kell végeztetni. (Van egy olyan furcsaság is a dologban, hogy időközben úgy alakult, hogy az irodában a főnöknőm macskáját is mi látjuk el, ő viszont ki-be járkál, mindent összejár bent is. Nem tudok semmit tenni ellene. Na! Attól a macsektól tartok egy kicsit! Szerencsére a jövő héttől táppénz. Milyen nevetséges lett volna, ha a saját macskánkat (aki beoltott, tiszta, csak lakásban él) kirakjuk, közben a munkahelyemen meg egész nap egy be nem oltott, kinti cicával vagyok együtt. Mit tettem volna? Indítottam volna munkaügyi pert?(-: )
12/13 anonim válasza:
Érdekes dolog, hogy ha az embernek van véleménye egy témáról és esetleg tájékozottabb is néhányunknál, azt lepontozzák. Na mindegy erre mondják, hogy a tudatlanság öl butít és boldogít.
13/13 anonim válasza:
Szia! Nálunk is van kutya, macska. A macska lehet veszélyes, de én úgy tudom, hogy csak az ürüléke. Nálunk a párom takarította az almot, amíg én terhes voltam, és nem puszilgattam a macskát (de azért megsimiztem). A toxoplazma vizsgálatot ha jól emlékszem kétszer megcsinálták, negatív lett. Nem lett semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!