Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt mi a kedvenc...

Terhesség alatt mi a kedvenc kajátok?

Figyelt kérdés

Amit minden nap tudtatok volna enni? Csak egy lazító kérdés a sok komoly mellett....

Én állandóan mustárt ennék uborkával meg virslivel, na meg a nutellás palacsinta :-)))

2009. szept. 16. 10:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Húúúú...hát, nektarin meg a nagyszemű szőlő, ezeket majdnem minden nap eszem...de két napja erős vágyat érzek, hogy csokis pudingot egyek babapiskótával. Főétkezésre sajtos-spenótos tészta, vagy brokkolis tészta, vagy paradicsomos tészta...bele tudnék fulladni. Ja meg kecskesajt!meg fetasajt...
2009. szept. 16. 14:21
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én mindent megadnék egy kis véres hurkáért!!!!!!!!!!!!!
2009. szept. 16. 16:42
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én meg egy kis sült kolbászért majonézzel:)friss ropogós kenyérkével hmmmmm
2009. szept. 16. 17:11
 14/20 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok, szinte látlak titeket a gép előtt, ahogy leírjátok mit falnátok be most rögtön :-))).

A külföldi kismamának üzenem, hogy én annyira imádom a turórudit és én Németben élek ahol persze nem lehet kapni, hogy beszereztem egy hűtőládát és van egy kedves barátném aki tele rakja nekem minden finomsággal, köztük a pöttyös is :-))). Ha esetleg németben élsz, szívesen megkínálnálak vele, kicsit magyar társaság híján vagyok amúgy is :-)! Viszont én is ennék sültkolbit kovászos ubival hmmm.mmm jó volt olvasni a válaszaitokat! Mindenkinek boldog babavárást!! :-)

2009. szept. 16. 17:35
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Koszi a turorudit...be is indult a nyalelvalasztasom :P de a hideg esos szeles angliaban lakom :S

2 napja voltunk a ferjemmel nagy bevasarlason es megkivanta a babgulyast....igy most az rotyog a fazekban azert az sem utolso kaja :D

csak tejfolt kell meg szereznem ( arab kornyeken lakunk es Ok nem tudjak milyen jo is a tejfolos etel...)25 percet kell setalnom az elso nemzetkozibb uzletig...de megeri :P

sok finomsagot olvastam

a halas tema nalam is megvolt :P persze sok citrommal

egeszen addig amig a kicsim azt nem mondta, hogy utalja ezt a fustolt cuccot es rosszul nem lettem :P meg 6 konzerv van a szekrenyben...asszem ott is marad :D

2009. szept. 16. 18:02
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálam mindig változik. Kb két hete reggelire szilvalekváros kenyér kakaóval, uzsonnára fél kiló szőlő kakaóval. Dinnyeszezonban mindennap dinnye kipukkanásig. 3 hetente egyszer anyukám csinál nekem egy nagy bödön tökfőzeléket, amit kb 4 napig eszem egyfolytában. Legalább 1x 1héten paradicsomos káposzta, nyamm. Néha banánturmix (gyomorsavra kitűnő!). Őszibarack, nektarin minden mennyiségben. Néha megjutalmazom magam egy csomag narancsos piskótatallérral, amit 5 perc alatt befalok:)). Hétvégén rántott karfiol tartármártással.

De jó volt mindezt leírni! A férjem teljesen kétségbe van esve, szerinte meghazudtolom a természet törvényeit, mert amennyit eszem már 30 kilót kellett volna híznom.

Jó étvágyat mindenkinek!

2009. szept. 16. 19:02
 17/20 anonim ***** válasza:
Hihi... Én is eszem egész nap, és két kilót fogytam... :) 8 hetes
2009. szept. 16. 19:48
 18/20 A kérdező kommentje:
Kedves angliai kismama, sajnos akkor nem tudlak megvendégelni egy túrórudira... hátha télen megoldható, hogy csomagban kapj egy párat :-). Bárki bármit mond, vannak külföldön finomságok, de a magyar rudi meg a pilota keksz és a vanilliás karika a csúcs!
2009. szept. 18. 13:10
 19/20 anonim ***** válasza:

En egy tej szelet ellen sem tiltakoznek :P

De barmi johetne azokbol amit felsoroltal.

Vagy a nagyim sutije :D

2009. szept. 19. 11:28
 20/20 A kérdező kommentje:

... hmm azok ám a sütik amit a nagyik tudnak :-)

ennék én is olyat is....

2009. szept. 19. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!