Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes lehet a barátnőm? Ha:

Terhes lehet a barátnőm? Ha:

Figyelt kérdés

Ma sokat evett, álmos volt és ahogy hajolt le szúrt a hasa.

Ezelött 2 héttel mondta, hanyingere van és a feje is fáj de ezt rá 3 napra mondta mikor mi együtt voltunk ez a nap e hónap 2-án volt. A menzesz-e 23-24-én kellene legyen.

2013. márc. 17. 21:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Meg kell várni, megjön e a menzesze.

Az, hogy ma többet evett, és álmos, nem jelent semmit.

VÉDEKEZTETEK???

2013. márc. 17. 21:27
 2/14 anonim ***** válasza:
Ha nem védekeztetek, vagy valami balul sült el, akkor lehet terhes. Az ilyen tünetekre nem lehet mit adni, bármitől lehet, ez alapján nem lehet megmondani, hogy terhes-e vagy sem. :) Ha majd nem jön meg neki, akkor vegyen tesztet és kiderül. Amilyen időváltozás van, nem csodálom, hogy álmos!
2013. márc. 17. 21:27
 3/14 anonim ***** válasza:
Csináljon egy terhességi tesztet. Ha elmarad a menstruációja akkor meg mindenképpen. A hányinger nem jön ilyen gyorsan. Bár ez mindenkinél más de nem hinném, hogy pár nappal a beágyazódás után lenne hányinger és túlzott étvágy. De a teszt és az orvos a biztos.
2013. márc. 17. 21:29
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem védekeztünk de nem mentem el én. A menzesz után 5-6 napra rá csináltuk mindezt amit elfelejtettem mondani
2013. márc. 17. 21:42
 5/14 anonim ***** válasza:
Csak a lényeget hagytad ki. Középidőben, és nem is védekeztetek. Elég nagy az esély a terhességre.
2013. márc. 17. 22:50
 6/14 A kérdező kommentje:
Ha nem mentem el benne az előváladéktól középidőbe könnyebb terhes lenni?
2013. márc. 17. 23:08
 7/14 anonim ***** válasza:
Mindig könnyű teherbe esni, de akkor a legnagyobb az esély.
2013. márc. 17. 23:11
 8/14 A kérdező kommentje:
Értem
2013. márc. 17. 23:21
 9/14 anonim ***** válasza:
Háááát kedves kérdező én pont így lettem terhes,35 hkm
2013. márc. 18. 06:41
 10/14 anonim ***** válasza:
én menszesz után 2 nappal lettem terhes.Az hogy mikor vagyok együtt lényegtelen,ha nem védekezek (nem kézzel ,lábbal,becsukot ajtóval)akkor akár baba is lehet.de várjátok meg a menszeszt meg jön e és akkor kiderül minden.Az hogy rosszul volt ,fáradt volt.Az semmit nem jelent.
2013. márc. 18. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!