Létezik, hogy a terhesség miatt vagyok rosszul?
Figyelt kérdés
Igaz dokinál még nem voltam, de 2db + teszt után elhiszem, hogy terhes vagyok végre. Számításaim szerint 5 hetes 2 napos. Ma egész nap szédelgek, hányingerem van, picit fájnak a cicieim, de csak picit, de ez eddig is volt.2013. márc. 17. 16:28
1/7 anonim válasza:
Bizony,ezek a terhességi tünetek!Még most jön csak a java!
Gratula! :)
2/7 A kérdező kommentje:
Most teljesen jól vagyok, de az előbb azt éreztem hogyha felkelek az ágyból azonnal hányok. Fáztam és minden bajom volt. Most meg semmi. vettem be B6 azt szabad ugye?
2013. márc. 17. 16:36
3/7 anonim válasza:
Gratulálok!!!!:)Igen szabad B6 szedni és kezd el e terhes vitamint is szedni.
4/7 anonim válasza:
gratulálok! :)))
B6, magnézium és folsav, ezeket mindenképpen szedjed
5/7 A kérdező kommentje:
Folsavat szedek régóta, B6 mától igény szerint :D Terhesvitaminokat az orvosom nem javasolja, korábban szedtem, de nem győzött meg. (Az a babám el is ment, és amúgy sem vagyok egy nagy vitamin szedő, inkább gyümiket eszek.)
2013. márc. 17. 17:00
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gratulációkat! (Még picit aggódok, hogy ő is elmegy, de napról napra erősebb lesz :D)
2013. márc. 17. 17:06
7/7 anonim válasza:
Igen, biztosan! Én is gartulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!