34 hetes terhes vagyok, ma voltam védőnőnél. Semmi kül nem volt, vérnyomás súly mérés. Nőgyógyászom nincs, mármint nem fogadott. Nem kéne valamelyiknek valamilyen vizsgálatra küldenie?
Figyelt kérdés
A védőnőt 2 hetente rendszeresen látogatom, a nőgyógyászt már rég nem láttam, azt mondta a védőnő ő majd szól ha menni kell valamilyen vizsgálatra. De nem szólt :( Legközelebb 36 hetesen megyek, addig nincs semmi vizsgálat?2008. jún. 10. 09:45
1/3 anonim válasza:
36 hetesen van a kötelező uh. ott azért nézzenek egy méhszájat is, illetve kenetet is kellene venni, hogy nincs-e baktérium, fertőzés a hüvelyben! A védőnőd rendszeresen nézi a vizeletedet?
2/3 anonim válasza:
Általában minden hónapban kell járni terhesgondozásra, illetve megvan, hogy melyik hetekben vannak a kötelező vizsgálatok (UH, vér, vizelet, stb.)A terhesség vége felé gyakrabban, az utolsó hónapban viszont már hetente kell járni szülész-nőgyógyászhoz, mert vizsgálják a méhet, a méhszájat, a magzatvizet, a babócát. Jó lenne lassan egy szülészt keresned.
3/3 anonim válasza:
Szia! 36 hetesen kell menni orvoshoz mert akkor vesznek CX kenetet. És nekem akkor volt vizelet és vérvétel (CRP).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!