4-5 hetes terhes vagyok. Nem tudom csak én vagyok e így, de nektek is menstruációs görcseitek vannak, plusz szúrkálás?
Figyelt kérdés
Félek nehogy baj legyen mert egész nap görcsölök.Dehát azt mondják ez természetes az elején.Ti hogy vagytok ezzel?2009. szept. 15. 19:58
1/9 anonim válasza:
Nekem a 8.hétig voltak görcseim.Az éles fájdalom is jelen volt ,főleg a hirtelen mozdulatoknál,ne aggódj ez természetes.Ahogy nő a méhed ezek a tünetek jelentkeznek.Nekem azóta sincs semmi bajom és már 15 hetes vagyok!Boldog babavárást!
2/9 anonim válasza:
Nekem is nagyon sokáig volt. Mostanában kezd csak múlni. Már egyre ritkábban jön elő. Szerintem ne izgulj. Inkább menj el orvoshoz és beszéld meg vele. Akkor legalább megnyugszol.
3/9 anonim válasza:
Teljesen normális amit érzel!!! Én is u.ezt élem át. Nyugi, minden rendben! :)
4/9 anonim válasza:
Nekem is volt,a legelejétől. Még most is van, bár már ritkábban. 8 hetes kismami
5/9 anonim válasza:
Nekem aug. 13-án volt meg utoljára, így holnap lépek az 5. hétbe. Fájogat a hasam, nem görcsöl, csak olyan mintha meg akarna jönni. Nagyon ijesztő. Folyton lesem odalent a dolgokat nincs-e vér vagy valami, még nem tudok felhőtlenül örülni, van bennem félsz. Sokat járok wc-re, de nem pisilni. Ma pl. bal oldalon olyan volt, mintha egy teniszlabda került volna be a hasamba, nyomott, szúrt, de megnyugtattak, hogy valószínű a belek szórakoznak.
Örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen helyzetben! :)
6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó!Nekem augusztus 14-én jött meg utoljára.Voltál ultrahangon?Egy idősek vagyunk!!!!!:-)
2009. szept. 16. 20:27
7/9 anonim válasza:
Nem, még nem csinált a doki.:S Ez kicsit nem tetszik.
Neked folyton fáj a hasad? És a melled?
Nekem az már nem fáj annyira, szinte alig. Remélem ez nem gond! Neked?
8/9 anonim válasza:
Nekem aug. 15-én volt meg utoljára. Nekem is van mindjárt megjön érzésem. A mellem nagyon feszít és kezd sötétedni a mellbimbóm is. Szerintem azért érezzük hogy görcsöl a has mert a méh kezd tágulni. Én 2 hét múlva megyek osrvoshoz. Izgulok hogy ott legyen a kis pöttöm babám.:))))
9/9 A kérdező kommentje:
Ma már nem egész nap fájt a méhem, de azért éreztem.
2009. szept. 17. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!