3. babát aki megtartotta vagy elvetette, miért döntött
úgy ahogy?
Figyelt kérdés
Okaimat nem sorolnám, kérlek osszátok meg velem! Nagyon úgy vagyok hogy nem tartom meg, pedig meg fog szakadni a szívem érte!
2013. márc. 16. 20:30
1/8 anonim válasza:
Én most várom a 3. babát, de még csak 7 hetes leszek.
Eszembe sem jutott elvetetni, ha jönni akar, akkor szeretettel várjuk. Megoldjuk majd a problémákat.
2013. márc. 16. 20:32
2/8 anonim válasza:
Mi nem terveztünk több gyereket, már van két lányunk. De spirál mellett megfogant a harmadik baba. Elvetetni semmiképp nem vetettem volna, viszont örökbe akartuk adni. De hál isten meggondoltuk magunkat:) Lassan már szülök!
Ha gondolod beszélgethetnénk, nagyon érdekel, miért nem akarod megtartani a babát.
2013. márc. 16. 20:34
3/8 anonim válasza:
Én is vacilláltam, mert védekezés mellett fogant a 3., és nem akartunk több babát. Most vagyok 8 hetes, és megtartjuk. Megoldjuk, ahogy eddig is mindent. Ismerve magam, súlyos letargiába estem volna abortusz után, azt meg inkább megspórolnám, hiszen a gyerekeknek épeszű anyuka kell.
2013. márc. 16. 22:10
4/8 anonim válasza:
Megtartottuk a harmadikat, a negyediket, az ötödiket és a hatodikat is! :-) Hogy miért? Mert szerettük volna őket, és mert képtelenek lennénk elvetetni egy babát!
2013. márc. 16. 23:33
5/8 anonim válasza:
mi akartunk 3. babát aztán 11 hetesen uh n(bevérzés miatt lett csinálva )kiderül hogy ikrek így 4 en gyerek lesz.Nagyon félünk hogy birozunk meg anyagilag,de elvetetni semmi képen nem soha se!!
2013. márc. 17. 07:19
6/8 anonim válasza:
Amikor benn feküdtem kórházban,mert elhalt a terhességem, a mellettem fekvő nő a 3. terhességét szakítatta meg az 5. héten.Ő azért,mert a második gyereke betegen született, 8 éves a kissrác és a 10.(azt hiszem ezt mondta) műtétje lenne akkor, amikor anyuka nagypocakos lett volna.Nem merték megtartani,azt sem tudják mennyi műtéte lesz még a fiának:(
(Őszintén én megértettem az anyukát,nem volt neki könnyű,de egy egészséges és egy beteg gyerek mellett nem volt már a harmadikhoz is ereje)
2013. márc. 17. 07:36
7/8 anonim válasza:
Ugyanúgy vagyok mint a második. Azóta megszületett már a harmadik és nagyon szeretjük mindannyian. Sok minden nehezebb persze (főleg a logisztika meg főleg hogy kicsi még viszonylag mind 3 ) egyszerre menni velük valahova pl. főleg időre , mindenből 3szor annyi kell stb. de nem sose lennék képes rá hogy elvetessem bármelyiket is, így a nagyobbakra nézve mindig eszembe jutott volna (ha elvetetem) hogy lenne még egy belőlük, nem bírtam volna ezt.
2013. márc. 17. 08:14
8/8 szsuzs válasza:
egész életedben bánnád. ne csináld, add inkább ürükbe, ha mód van rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!