Aki extra aluszékony volt és nagyon durva egész napos émelygés hányás környékezte annak tényleg megszűnt a 12. hétre?
Figyelt kérdés
Alig tudok magamról olyan vagyok mint az őszilégy, fáradt, állandóan aludnék, reggeltől kezdve folyamatos hányingerem van próbálom kitalálni milyen ételtől lennék jobban, de mire kitalálom, elkészítem, vagy hozza a férjem addigra már nem kell még csak 2 hete tart ez (9 hetes vagyok) de biztassatok hogy valóban elmúlik 12 hetesen? Így 8-9 hónapot végigcsinálni egy kín lesz.:(2013. márc. 16. 20:14
11/13 anonim válasza:
Az 1terhességnél a 12.héten megszűnt minden. A 2.terhességnél a 24.hétig szenvedtem. Pont aznap múlt el amikor a cukorterhelésre mentem.
A barátnőm pedig végighányta az egész terhességet. Szülés közben is hányt, utána pedig elmúlt :)
12/13 anonim válasza:
Nekem kb. a 12. het korul elmultak. Az elso 12 hetbe egesz nap birtam volna aludni. Nem kivantam a kajakat. Alig ettem. Egszeruen nem kelett semmi. A hustol is megundorodtam. Nem ettem hust kb. egy honapig. Hanyingerem is nagyon volt es szedultem. De aztan egyik naprol a masikra elmult. Most 30 hetes vagyok es kb. 2 hete ujra vannak rosszulletek. Szedules meg hanyinger. De nem olyan durva mint az elejen. ( Kislanyom lesz ) :)
13/13 anonim válasza:
Nalam a7.hetben kezdodott es eltartott a 27.hetig(napi 5szor 6szor hanytam)
Folyamatosan hanytam ;mindentol rosszul voltam
Utan 3hetig emelyges volt majd a vegeig durvan hanyinger
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!