A dokitok mindig 100%-ig képben van veletek kapcsolatban? Hol tartotok? Milyen vizsgálatra küldött stb.! Vagy megkérdezi, hogy éppen mi a helyzet?
Az én dokim megismer,és nagyjából képben van velem kapcsolatban,de nem mindig 100%-ig.Ez baj?Ja,és nem magánorvos,hanem SZTK-s!
Veletek mi a helyzet?
Nekem 200%-ban megvan minden mivel régi ismerősöm:D
Ha sztk-s doki sztem mg jól is jártál,azért nem egy nem két kismama megfordul nála nap mint nap,úgyhogy sztem te még szerencsées is vagy:)
Nekem magándokim volt, egy jó nevű professzor rengeteg beteggel, de azt sem tudta ki vagyok. Minden alkalommal megkérdezte, hogy miért is vagyok veszélyeztetett? Az eredményeimet elfelejtette elhozni. Volt olyan, hogy a vérképemet 2 hétig nem hozta el a kórházi irodájából. Viszont a szülésnél (ami végül sajnos császár lett) nagyon profi volt és rendes. Több mint 20 órát vajúdtam és az utolsó 8 órát csak miattam töltötte a kórházban és mindent megtett, hogy természetes úton szülhessek.
Szóval a terhesgondozásban katasztrofális volt, a szülésnél viszont nagyon jó, bár nálad ez mindegy, mivel ha nem kéred fel, nem nála szülsz.
Az első gyereknél a magándokimnak fogalma sem volt még a 9. hónapban sem, hogy mi újság velem. bementem, megkérdezte a nevem és megnézte a gépet, mi van beleírva, hány hetes vagyok stb... Szüléskor benn volt 15 perc alatt éjjel, végig mellettem volt, ezzel így semmi gond. A kitolási szak kezdetén viszont megkérdezte, hogy is hívnak!!!
Most SZTK-s dokim van, gondoltam annál rosszabb nem lehet mint a magándokim volt és ráadásul ingyen is van. Minden alkalommal még mindig megdöbbent, hogy mennyire topon van velem kapcsolatban, mindig úgy fogad mikor belépek az ajtón, hogy a keresztnevemen üdvözöl. Tudja, hogy nem fogadom fel, épp ezért mindig két rublikát és teleír a kiskönyvemben, hogy az ügyeletes doki mindenben tájékozott legyen. Bár szülésznőm van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!