Akiknek a hasuk lett striás, azoknak szülés után halványult?
Figyelt kérdés
második babámat várom, ( mármint volt több terhességem , csak nem maradt életben). az elsőnél a csípőm körül lett egy pár csík, de azok észrevehetetlenek, de most lilák és vastagok, pedig még csak 28 hétben vagyok :(2013. márc. 15. 15:40
1/7 anonim válasza:
Az én testem tele van striákkal, pedig még nem szültem, csak extrém túlysúlyt adtam le. Sötétlilának indul, nekem elég szélesek is, lábamon, hasamon, mellemen. Idővel elhalványultak, gyöngyház fényűek lettek, de el nem múltak, nincs is olyan krém vagy praktika, amivel ezek eltűntethetők.
2/7 A kérdező kommentje:
hallotam arról a prevenstria krémről, tudja valaki az árát? használ, hogy ne legyenek dúrvábbak?
2013. márc. 15. 15:48
3/7 anonim válasza:
A krém 6000 ft hogy használ-e azt nem tudom. [link] Esetleg a krémmánián megnézheted vannak-e róla vélemények.
4/7 anonim válasza:
Igen, idővel halványul! Bármilyen zsíros hidratáló krém használható megelőzés céljából.
5/7 anonim válasza:
Később gyöngyházfényűek lesznek, teljesen el nem múlnak. Van valamilyen kozmetikai eljárás, amivel tudnak rá hatni, nem emlékszem, mi a neve, de vagy csökkenti vagy el is tünteti. Persze lehet, hogy busás ára van.
6/7 A kérdező kommentje:
olvastam én is egy két trükköt, de nincs akkora pénztárcám sajnos. nem adnék neki ekkora figyelmet ha nem a hsam kellős közepén lennének.. és ha így halad akkor még lesz ebből több is és még lilább is :(
2013. márc. 16. 18:04
7/7 anonim válasza:
Hát igen, a legtöbbünknek nincs akkora pénztárcája, így megvagyunk a csíkjainkkal :). De mivel lehetsz még újra terhes, mint ahogy én is az vagyok megint, így addig nem is érdemes aggódni, mert úgyis visszajön. Majd ha 40 évesen mondjuk lesz rá pénzem, akkor megkozmetikáztatom talán, ha nem akkor meg büszkén viselem, mint anya :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!