Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hasmenés órák óta 15 hetesen,...

Hasmenés órák óta 15 hetesen, lehet baja a babának?

Figyelt kérdés

Éjjel arra ébredtem, hogy nagyon rosszul vagyok. Órákon át wc-n voltam, hasmenéssel. Sajnos nálam a hasmenés erős légszomjjal és totális leizzadással jár, úgyhogy közben az ablak is nyitva volt, hogy el ne ájuljak. Felváltva feküdtem a földön és ültem a wc-n. Hajnalra hánytam is, ennek állagát látva úgy gondolom, hogy vmiféle ételmérgezésről lehet szó. (Tegnap rendelt rakott spárgát ettem darált hússal.)

A hasmenés még mindig tart, de már ájulás nélkül, enyhébb formában.

Lehet baja a babának ettől?

2013. márc. 15. 15:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Feltétlenül pótolnod kell az elveszített folyadékot, ezért kortyolgass vizet! A ső is köti a vizet, egy sós leves sem ártana. Nem mondom, hogy ilyen időben kelj útra, de ha közel van a háziorvos, nem ártana ellátogatnod hozzá. Ha valami komolyabb, nem árt, ha lát orvos. Pihenj sokat, és inni, inni, inni!

Kerüld a cukros dolgokat, növelhetik a hasmenés mértékét. A száraz keksz, barna, reszelt alma jót tehetnek!

Jobbulást!

2013. márc. 15. 15:41
 2/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi! Sós krumplit, almát próbáltam enni.

Dokihoz nem merek így elindulni, hogy talán betojok útközben... bármikor wc-re kellhet mennem.

Nagyon remélem, hogy holnapra elmúlik.

2013. márc. 15. 16:30
 3/5 anonim ***** válasza:
hát pedig terhesen nem szabad, h egy napnál tovább tartson a hasmenés! Menj orvoshoz, vagy hívd ki!
2013. márc. 15. 17:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem lesz baja! Nekem is volt terhesen hasmenésem.
2013. márc. 15. 20:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is! Tegnap estétől nincs hasmenés, hányás, és azt hiszem, mára teljesen elmúlt! Akármi is volt, átvonult rajtam, de szinte biztos vagyok az ételmérgezésben!
2013. márc. 16. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!