Lányok! Kismamaruhát érdemes venni erre a 9 hónapra, vagy olcsóbban jövök ki ha csak nagyobb méretű ruhákat veszek?
Figyelt kérdés
2013. márc. 14. 23:51
11/13 anonim válasza:
Ha terveztek még babát, akkor mindenképpen megéri beruházni kismama ruhákra. A használt is jó, mert úgysem hordod őket sokáig.
12/13 frászkarikaborsó válasza:
1-2 darabot, főleg nadrágot érdemes. De ha nyáron leszel utolsó trimeszteres, akkor tökéletesek a mell allatt elvágott, bővebb fazonú ruhák is. Én nadrágot nyárra kínaiban vettem, ott van olyan len nadrág aminek gumis a dereka, az jó volt egy számmal nagyobb méretben mint amit eredetileg hordtam. Meg volt még két kismamafarmerem, amit rendszeresen használtam. Hordtam lapszoknyákat, mert azt meg tudtam kötni pocak alatt. Felsőkben a mell allatt bővülő tunikákat hordtam, azok mind jók voltak. Kardigánnal vagy boleróval hordtam őket, abból jó volt a régi méret is.
13/13 anonim válasza:
Én szabóhoz vittem el 2 darab strecs nadrágom 2000 ft db , rakott bele gumit szóval 4000 ft ból lett 2 kismama nadárgom . 1 vettem kismama botban 8500 ft volt azt elvittem hozzá és megmutattam neki , semmivel sem lett külömb amit ő csinált sőt ugyan olyan lett és még kényelmesebb is mivel strecs sokkal kényelmesebb mint amit a kismama boltban vettem nacit. Kismama ruha tavaly vettem egy csomó ruhát kínaiba én azt fogom felvenni nyáron . 15+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!