Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek halvaszületett a...

Akinek halvaszületett a babája annak volt valami előjele vagy tudja hogy mi volt a gond?

Figyelt kérdés

Nálam hálisten semmi gond csak egy ideje elkezdett foglalkoztatni hogy mivan ha valami baja lesz a babámnak és egyszer csak nemlesz szívhangja vagy valami. Márkezdek begolyózni. 37 hetes 1. babás

Lehet csak a szüléstől félek tudatalatt?

2013. márc. 14. 11:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Ne gondolj rosszra nehogy bevonzd. A vége felé kevesebb helye van mozogni de h izgulsz akkot járj el naponta szivhangot nézetni-nálunk volt ilyen gép a védőnőnél is. Jó babázást! Már nincs sok hátra!
2013. márc. 14. 11:41
 2/10 anonim ***** válasza:
65%

miért kell ilyen hülyeségeken agyalni ???

ülj le nézz meg egy jó vígjátékot,vagy egy romantikus filmet egyél egy tábla csokit és ne kattogj

2013. márc. 14. 11:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Érdekes, én is 37 hetes első babás vagyok, de meg nem fordult ilyen a fejemben... Vígjáték, csoki, popcorn, tökéletes elterelés... :)
2013. márc. 14. 11:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Ne unatkozz már ennyire!!!Negatív gondolatok negatív dolgokat szülnek!!!!
2013. márc. 14. 13:42
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem egyik barátnőm sajnos így járt. 38. hétben járt, és a köldökzsinór túl hosszú volt, ezért megtört és nem látta el tovább a feladatát. Nst-n vették neki észre, hogy sajnos nincs szívhang. Ő azt mondta, hogy végig úgy érezte, hogy mozog, pedig mikor kiderült már 3 napja nem élt a gyermeke. Én akkor voltam félidős kismama, de én nem agyaltam ezen, mert úgy éreztem, hogy lehetetlen, hogy velünk hasonló történjen. Szerencsére nem is lett semmi baj. Ma már 7,5 hónapos a kislányom.

De mindenesetre én is azt mondom, hogy ne ezen agyalj. Azon agyalj, hogy lesz egy gyönyörű gyermeked, akinek köszönhetően Te édesanya leszel. A szüléstől ne félj, az egy elkerülhetetlen dolog, de gyönyörű élmény. Nem minden perce csodálatos, de hidd el, mikor a gyermeked a karodban tartod, akkor minden csodás lesz!

2013. márc. 14. 13:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Pont ezért vettem meg a szívhang hallgatót. Nagyon meg tud nyugtatni.
2013. márc. 14. 14:27
 7/10 anonim ***** válasza:
utolsó ezzel aztán megnyugtattad BAKKER
 8/10 anonim ***** válasza:
utolsó előtti pardon.
 9/10 A kérdező kommentje:

Remélem csak én reagálom túl. Szerintem túl paranoiás vagyok. De ez néha úgy tör rám mint egy rossz megérzés. De eddig még egy ultrahangon meg vérvételen se volt semmi gond.

Másnak is eszébe jutott ilyen?

2013. márc. 14. 15:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom mondani, hogy próbálj meg pozitívan gondolkodni, nemsokára megláthatod a babádat! Egyébként lehet előjele a halvaszületésnek, az, hogy nem mozog a baba.
2013. márc. 14. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!