Ha a babám 28. héten fejvégü akkor már igy is marad vagy még forgolodik?
Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 18:18
1/10 anonim válasza:
szerintem már nem nagyon forgolódik. Nekem már a huszadik héten fejvégü volt a lányom. Most 18 hetes terhes vagyok még nem tudom hogy fiu vagy lány és hogy hogy fekszik.
2/10 anonim válasza:
Még simán megfordulhat!nyugi. Azt mondják a négykézlábállás segít, bár én nem próbáltam :) egyébként enyén bőven a 30. hét után fordult meg.
3/10 A kérdező kommentje:
nagyon örülnék neki ha igy maradna vagy legalábbis a végén fejvégü lenne mert én farfekvéses baba voltam és anyukám nagyon megszenvedett velem,ráadásul 4,2kilos oriásbaba voltam,ennek ellenére természetes uton hozott a világra
2013. márc. 12. 18:28
4/10 anonim válasza:
Szia! Én múlt hét szerdán voltam a védőnőnél, akkor faros volt a kis drága. Tegnap a dokinál már fejvégű:) Szóval ne parázz, igaz, hogy nincs már sok helye, de még simán befordulhat:))
Üdv: 31hkm.
5/10 anonim válasza:
Jah, bocs félreértettem. :D Szóval most jól van fordulva a babád. Szerintem úgy is marad:)
6/10 A kérdező kommentje:
igen most jol helyezkedik :)
2013. márc. 12. 18:53
7/10 anonim válasza:
Nem 100%, hogy úgy marad, de remélhetőleg igen!
8/10 anonim válasza:
Én megrájöttem, hogy nem tudok olvasni. Bocsi. Most nagy hülyeséget írtam ( mentségemre teleforól néztem kis képernyőn :/ ) Szóval akkor valószínűleg már nem fordul sehova.
9/10 frászkarikaborsó válasza:
Hát megfordulhat még, de ilyenkor már nem szoktak. Az enyém egyszer megfordult kb ennyi idősen (szintén fejvégű volt), az csak egy dolog hogy elszenvedett vele vagy fél órát én meg közben azt se tudtam hova legyek kínomban, de még frászt is kaptam hogy na akkor faros lesz, de aztán rájött hogy nem jó úgy neki és visszafordult. Nagy élmény volt az is :D
10/10 sumergo válasza:
A lányom 27 hetesen fejvégű volt, 30 hetesen faros, 32 hetesen pedig ismét fejvégű. Szóval tud még forogni, de az is lehet, hogy így marad. :-) Amúgy rendesen éreztem, mikor átfordult! Azt hittem kijön az oldalamon! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!