A 30. héten fejvégű a babám. Megfordulhat még?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor éreznem kell valamit?2013. febr. 26. 08:24
1/3 anonim válasza:
ha nagyon akar, még megfordulhat, de nem sok rá az esély. ha megfordul, azt bizony érzed, mert már elég nagy a baba.
2/3 anonim válasza:
Még többször is megfordulhat. Én pont 30 hetes voltam amikor megfordult, és sajnos vissza már nem tudott :-( Annyit éreztem, hogy egész este ficánkolt, hullámzott a hasam rendesen, de nem fájt.
De ne aggódj, lehet Neked már nem fog megfordulni, de ha igen, akkor is van még helye forogni.
3/3 anonim válasza:
Igen megfordulhat én is igy jártam február 11én a védőnő azt mondta hogy fejvégű mert nagyon alul találta meg a szívhangot. Másnap az uh már medence végű volt meg is lepődtem. Én mikor megfordul úgy érzem hogy majd szét feszül a hasam. hozzá teszem hogy február 14én megint fejvégű volt szívhang alapján. február 13én töltöttem a 32hetet. Most töltöm a 34hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!